Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

"ΜΑΪΜΟΥ" Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...

Σχόλιο ΛΦ: Παίζονται πολλά. Ο Ερντογάν δεν είναι στα καλύτερα του και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Μην ξεχνάμε πως είχε γίνει ακόμα μία επίθεση πριν λίγους μήνες σε μία γέφυρα στην Κων/πολη. Οι επιθέσεις μπορεί να είναι στημένες από τον ίδιο.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, που μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu, ένας 52χρονος άντρας, που έφερε πάνω του μια συσκευή που έμοιαζε με βόμβα, συνελήφθη από άντρες της Κρατικής Ασφάλειας, την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει στο κτίριο όπου βρίσκεται το πρωθυπουργικό γραφείο, στην Άγκυρα.

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Μουαμέρ Γκιουλέρ, δήλωσε ότι ο άνδρας δεν έφερε βόμβα και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με την Hurriyet.
...................................................................................
ΤΙΤΛΟΣ: Απόπειρα δολοφονίας κατά Ερντογάν
Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία έπειτα από απόπειρα δολοφονίας κατά του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αντρας ζωσμένος με εκρηκτικά προσπάθησε πριν από λίγο να μπει στο γραφείο του Ερντογάν στην οδό Vekaletler Avenue στην Αγκυρα.
Οι μαρτυρίες από το σημείο είναι συγκλονιστικές. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν τον 52χρονο άντρα τη στιγμή που πυροδοτούσε τα εκρηκτικά, αποτρέποντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το μακελειό! Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγο και το όνομα του βομβιστή που είναι Tugrul. B.
Οι άντρες της ασφάλειας του Τούρκου πρωθυπουργού πυροβόλησαν τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι ο άντρας είναι νεκρός, αλλά τώρα τα τηλεοπτικά κανάλια της Τουρκίας μεταδίδουν ότι είναι τραυματισμένος. Οι δρόμοι γύρω από το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού έχουν αποκλειστεί και επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


protothema.gr
geopolitics.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου