Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΞΥΔΗΣ ΕΙΧΕ... ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ!

Δείτε καλά την φωτογραφία. Είναι η περίοδος που ο Κώστας Τίγκας ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου. Δεξί χέρι του Δημάρχου Ξύδη. Κάθονται δίπλα-δίπλα στον δημόσιο απολογισμό του δήμου Παπάγου. Ο Β. Ξύδης την περίοδο εκείνη εθεωρείτο ότι είχε τον Τίγκα ως εκλεκτό του και μάλιστα πολλοί περίμεναν ότι το δαχτυλίδι της διαδοχής θα το έδινε στον αντιστράτηγο! Όμως, ο υποναύαρχος είχε άλλα σχέδια. Αν και δεν το ομολογούσε αν και έδινε την εντύπωση ότι δεν θα κατέβαινε ξανά για δήμαρχος, τελικά συνέχισε την πορεία του και κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 
Εδώ και μερικούς μήνες, ο Β. Ξύδης έχει κάνει δημόσια δήλωση ότι δεν πρόκειται να ξανακατέβει για δήμαρχος. Εφόσον δεν πρόκειται για πολιτική μπλόφα, αυτή η εκλογική αναμετρηση είναι και το καλύτερο timing ο Ξύδης να στηρίξει τον Τίγκα. Στην πράξη το θέλει και ο ίδιος, μια και θα ήθελε να δώσει την σκυτάλη της δημαρχίας σε έναν προερχόμενο από του Παπάγου. Το αν θα το κάνει δημοσίως ή ανεπισήμως, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

1 σχόλιο:

  1. Όνειρα απατηλά , Ο Ξύδης δεν γίνεται με τίποτα να στηρίξει τον Τίγκα για τους εξής λόγους :

    Α) Δεν είναι εύκολο να σβήσει ένα ξεκατίνιασμα 5 ετών της οικογένειας Τίγκα με τον Ξύδη στου Παπάγου
    Β) Αν ο Ξύδης στηρίξει τον Τίγκα θα χάσει τους δικούς του (Δασκαλόπουλο, Κουκή, Κούτρα,Κουτάκη Παρίση και άλλους ) που θα ενοχληθούν από μια τέτοια κίνηση του Δημάρχου
    Γ) Ο Τίγκας δεν περπατάει καθόλου κ ούτε έχει αξιόλογη ομάδα

    Το πιο πιθανόν είναι ο Τίγκας να πάει κάτω από τον Ξύδη ώστε να είναι και ο σίγουρος επόμενος διάδοχος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή