Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΨΟΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ...ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!


Εικόνα από το το σημείο που θα χτιζόταν το γήπεδο του ΠΑΟ...λίγα χιλιόμετρα από την Ομόνοια.
Έκαναν χωματερή τον Βοτανικό – Πέταξαν φορτηγά με επικίνδυνα απόβλητα στην περιοχή που θα χτιζόταν το γήπεδο του ΠΑΟ..ακριβώς εκεί που ζουν οι κορμοράνοι...του ΣΥΡΙΖΑ.

Επί έξι μήνες μετέφεραν και πετούσαν επικίνδυνα απόβλητα σε ένα οικόπεδο στον Βοτανικό. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν και προχθες συνέλαβαν και τους οδηγούς των φορτηγών, αλλά και τους υπεύθυνους της εταιρείας και του οικοπέδου.
Την ώρα που ήταν έτοιμοι να ξεφορτώσουν ακόμη ένα φορτίο με επικίνδυνα απόβλητα συνέλαβαν οι αστυνομικοί τους οδηγούς των τριών φορτηγών.


Μαζί τους πήρε το δρόμο για το κρατητήριο και ο διαχειριστής τους οικοπέδου που βρίσκεται στην οδό Αγίου Πολυκάρπου στον Βοτανικό.
Το οικόπεδο 40 στρεμμάτων βρίσκεται μάλιστα στο χώρο όπου σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Μαζί τους οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας από τα Οινόφυτα από την οποία προερχόταν κάποια από τα απόβλητα.

eglimatikotita.gr

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ... ΚΟΡΜΟΡΑΝΩΝ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΟΣ! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ=ΒΟΘΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή