Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Όπως εδώ και λίγο καιρό δημοσίευσε το penapostagma.gr,  στη Σεβίλλη της Ισπανίας, οι κάτοικοι βρήκαν έναν ευφυέστατο τρόπο, για να σταματήσουν οριστικά την κατασκευή ενός ακόμα τζαμιού στην πόλη τους!

Έθαψαν ένα... γουρούνι στην περιοχή(!) και φρόντισαν να μαθευτεί, όσο γίνεται περισσότερο, μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Δεν αρκέσθηκαν όμως μόνο σε αυτήν την μέθοδο, αλλά... κινηματογράφησαν την όλη διαδικασία, αρνούμενοι να αποκαλύψουν, το ακριβές σημείο της ταφής!

Ο ισλαμικός νόμος, ως γνωστόν απαγορεύει την ανέγερση τζαμιού σε  «έδαφος λερωμένο με χοίρο».

Οι μουσουλμάνοι αναγκάσθηκαν να ακυρώσουν το όλο εγχείρημα! Η γη αυτή είχε πουληθεί σε αυτούς, σε χαμηλή τιμή από κυβερνητικούς αξιωματούχους. Καμιά διαμαρτυρία, όπως επισημαίνεται, δεν χρειάσθηκε. Καμιά απολύτως διαδήλωση δεν έγινε, αλλά τελικώς πέτυχε!!! 
Άραγε, αυτή η λύση δεν θα μπορούσε να προκριθεί από την «Δράση Ανεξάρτητων Πολιτών» η οποία παλεύει για την αποτροπή της δημιουργίας τεμένους στην Αθήνα; Όπως μας είπε άτομο της Δράσης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, «ακόμη και αν βρεθεί γουρουνοκεφαλή στο χώρο τους, οι μουσουλμάνοι μπορεί να προβούν σε τελετές εξαγνισμού. Προφανώς στην Σεβίλλη «καίγονταν» και τόσο πολύ να φτιάξουν ένα ακόμη τέμενος. Εδώ στην Αθήνα όμως, είναι διαφορετικά». Το γεγονός όμως ότι οι Σεβιλλιάνοι  βιντεοσκόπησαν την όλη επιχείρηση χωρίς να αποκαλύψουν πού ακριβώς την τοποθέτησαν, δεν θα μπορούσε  να… λειτουργήσει και στην Αθήνα ως καλό σενάριο;  Σε μια μάλιστα περίπτωση που η γουρουνοκεφαλή τοποθετείτο στα θεμέλια, τότε οι μουσουλμάνοι θα θεωρήσουν ότι μολύνεται όλη η περιοχή και δεν τους… σώζει κανείς εξαγνισμός!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!


ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ…ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ!!!
Οι πρόγονοί μας μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς μάς απελευθέρωσαν από τον Οθωμανικό ζυγό, σήμερα όμως θα τρίζουν τα κόκαλά τους όταν στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας και του νεοραγιαδισμού των πολιτικών που υποκύπτουν στα κελεύσματα του Ερντογάν,  ετοιμάζεται να ανεγερθεί μουσουλμανικό τέμενος για τους λαθρομετανάστες. Θα κατασκευαστεί στο Βοτανικό και θα αποτελέσει χώρο λατρείας γι’ αυτούς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και οι οποίοι πλέον με την κατασκευή του όχι μόνο θα νομιμοποιηθούν αλλά θα αναγνωριστούν ως επίσημη μειονότητα στον τόπο μας. Η περιοχή του Βοτανικού όπου θα κατασκευαστεί το τέμενος θα είναι άσυλό τους. Θα πάψει να αποτελεί Ελληνικό έδαφος και αυτομάτως θα πάψει και η δικαιοδοσία του κράτους σε αυτόν τον χώρο. Οι πολιτικοί ταγοί ανοίγουν πλέον τους ασκούς του Αιόλου  για τη δημιουργία εκατοντάδων εκρηκτικών καταστάσεων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Για όσους αναρωτιούνται τι θα φέρει το τέμενος στην Αθήνα, μεταφέρουμε ορισμένα αποσπάσματα από πρόσφατο φωτορεπορτάζ της Dailymail που κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο.  Αφορά θρησκευτική τελετή για το μακελειό στην μουσουλμανική εορτή της Ashura όπου παρουσιάζονται φωτογραφίες με ματωμένους μουσουλμάνους σιίτες, ακόμη και μικρά αγόρια, οι οποίοι εν ονόματι της πίστης τους αυτομαστιγώνονται με αλυσοδεμένες λεπίδες ή χτυπούν με σπαθιά το κεφάλι τους, πενθώντας με αυτό τον τρόπο το θάνατο του Χουσείν Ιμπν Αλί, εγγονού του προφήτη Μωάμεθ. Από την φοβερή αυτή αιματοχυσία δεν γλιτώνουν ούτε τα μωρά!
Σύμφωνα με την UK Daily Mail αλλά και τα wiki, το αίμα των ανδρών ρέει στους δρόμους ως μέρος μιας θρησκευτικής τελετής σε μουσουλμανικές χώρες σε όλο τον κόσμο,  τα δε τελευταία χρόνια και σε ορισμένες μη μουσουλμανικές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.
Τα παιδιά λαμβάνουν μέρος στο τελετουργικό της αυτομαστίγωσης που πραγματοποιείται την ώρα που οι σιίτες μουσουλμάνοι θρηνούν την σφαγή και το μαρτύριο του ιμάμη Χουσεΐν, του εγγονού του προφήτη Μωάμεθ.

Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου, είδαμε να διαδραματίζονται παρόμοιες σκηνές και στο κέντρο του Πειραιά: εκατοντάδες λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι από την Ασία, συμμετείχαν σε αυτού τους είδους τις άγριες τελετές μνήμης για την ημέρα της Ashura, στη βιομηχανική περιοχή του λιμένα Πειραιά! Ενώπιον εκατοντάδων περαστικών που φρικιούσαν στο θέαμα της αυτομαστίγωσης των μουσουλμάνων, οι τεράστιες λεπίδες καρφώνονταν στην πλάτη των μουσουλμάνων δημιουργώντας ένα αποκρουστικό θέαμα! !


Τον τιμούν με την ροή του αίματος τους!!!
Αυτή η ημέρα είναι γνωστή λόγω του πένθους για το μαρτύριο του Χουσείν Ιμπν Αλί, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του και τους στενούς φίλους, στη μάχη της Καρμπάλα κατά το έτος 680 μ.Χ. , όπου στη συνέχεια τα νεκρά τους σώματα ακρωτηριάστηκαν από τους μουσουλμάνους που πίστευαν ότι ο Χουσείν Ιμπν Αλί εναντιωνόταν στις διδασκαλίες του Ισλάμ.
Προσέξτε τα καταματωμένα παιδιά με πόση ευχέρεια κραδαίνουν τα τεράστια μαχαίρια! Πόσοι μπορεί να αμφιβάλουν ότι τα μαχαίρια, οι λεπίδες και τα σπαθιά τα οποία χρησιμοποιούν με άνεση οι ισλαμιστές για να αποκεφαλίζουν αλλόπιστους, προέρχονται μέσα από τέτοιες διδαχές και ιεροτελεστίες;
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
    *υπουργός κος Παναγιώτης Λαφαζάνης*
    Tετάρτη 13/5/2015 6:20μμ
    http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=234&language=el-GR
    Επικοινωνία με το Υπουργείο
    Το μήνυμά σας έχει σταλεί επιτυχώς. Ευχαριστούμε!

    ΘΕΜΑΤΑ:
    1ον) ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΣ, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏ /
    2ον) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    http://stavretta.blogspot.gr/2015/05/1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή