Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!



ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΘΥΡΩΡΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!
 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ…ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ!

Του Μάκη Βραχιολίδη


Ο εισαγγελέας, Β. Φλωρίδης, μιλώντας στη χθεσινή εκπομπή του  Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, είπε: Οι τροϊκανοί, που στην πραγματικότητα αυτοί κυβερνάνε, θα 
πρέπει να 'ναι ψυχικά ισορροπημένοι. Όμως, ένας απ' αυτούς, όπως μακροσκοπικά διαπιστώνω, δεν φαίνεται να είναι»!

 Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιον εννοεί, αλλά ο εισαγγελέας δεν θέλησε να συνεχίσει. Προφανώς, ο άνθρωπος ήταν ευγενής ή επιεικής, μια και η ψυχασθένεια των τροϊκανών δεν εντοπίζεται μόνο σε έναν εκπρόσωπό τους αλλά ενδεχομένως σε όλους. Διότι όσα αποφασίζουν σε βάρος του λαού και της χώρας, απαιτώντας από την απελευθέρωση των πλειστηριασμών ακόμη και της πρώτης κατοικίας, την κατάργηση της αμυντικής μας βιομηχανίας μέχρι την εκκένωση ελληνικών νησιών και την εκδίωξη πολλών χιλιάδων διοικητικών υπαλλήλων, μόνον ψυχιατρικά ερμηνεύονται. Αυτοί λοιπόν οι επικίνδυνοι για την Πατρίδα μας χαρτογιακάδες, εάν δεν είναι όλοι τους ψυχικά άρρωστοι, σίγουρα είναι όλοι εγκληματίες, μέλη μιας σπείρας οικονομικών δολοφόνων οι οποίοι βλέποντας απέναντί τους πολιτικά σκύβαλα που δηλώνουν υποταγή και προθυμία να κάτσουν στα …τέσσερα, ζητούν τα πιο εξωφρενικά πράγματα. Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να ικανοποιήσουν την Μέρκελ και το ΔΝΤ που αμφότεροι στοχεύουν στη διάλυση της Ελλάδος, την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας της και την εξουθένωση έως εξαφάνιση του ελληνικού λαού!

Ενεργώντας λοιπόν οι τροϊκανοί ως οικονομικοί δολοφόνοι ή ως ψυχικά διαταραγμένα άτομα, ζήτησαν  την καρατόμηση των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων. Στόχος τους δεν είναι το νοικοκύρεμά τους αλλά αντιθέτως το πλήρες ξεχαρβάλωμα και εν τέλει η κατάργηση της δημόσιας  Ανώτερης και Ανώτατης εκπαίδευσης. Όταν απιτούν το ξήλωμα διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων και του Πολυτεχνείου, έτσι επειδή τους κάπνισε, χωρίς να τους ενδιαφέρει πώς θα λειτουργήσουν, τι άλλο διαπράττουν εκτός από έγκλημα; Το Μετσόβιο Πολυτεχνείο που καταλαμβάνει μια έκταση χιλιάδων στρεμμάτων στις εγκαταστάσεις του Ζωγράφου, σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας θα είναι υποχρεωμένο να λειτουργήσει με έναν θυρωρό!!! Όλη την έκταση και τα κτήρια του Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα πρέπει να τα ελέγχει ένας μόνο θυρωρός, διανύοντας καθημερινά ένα σωρό χιλιόμετρα! Από την μια άκρη ως την άλλη!!! Τι άλλο εκτός από έμμεση επιβολή λουκέτου είναι αυτό; Αύριο-μεθαύριο θα έρθει η τρόικα και θα ζητήσει απευθείας λουκέτο, μια και θα δει ότι το Πολυτεχνείο δεν μπορεί να λειτουργήσει! Στο τέλος-τέλος μάλιστα, παρά το ότι οι τροϊκανοί αποφάσισαν να έχει έναν θυρωρό, θα ρίξουν την ευθύνη στη κυβέρνηση λέγοντας ότι «επειδή το Πολυτεχνείο δεν λειτουργεί σωστά εξαιτίας σας, κλείστε το»!!! Όταν η κυβέρνηση των αθλίων υποτελών δεν έχει το σθένος να εκστομίσει ούτε  ένα «όχι» και αφού διά του Πρωθυπουργού αποφάσισαν να κάτσουν στα τέσσερα, αυτά και χειρότερα θα συμβαίνουν. Και να σκεφθεί κανείς ότι η κυβέρνηση Σαμαρά εξελέγη για να επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο!  

Η κυβέρνηση Σαμαρά έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες! Αυτό που βιώνουν τα Πανεπιστήμια και το Πολυτεχνείο τις τελευταίες 11 εβδομάδες, δείχνει ότι η Ανώτατη Εκπαίδευση έχει οδηγηθεί στο απόλυτο τέλμα. Οι φοιτητές  χάνουν το εξάμηνο, πρακτικά έχουν χάσει την εξεταστική περίοδο και το κυριότερο, λύση δεν διαφαίνεται. Αντιθέτως, η κυβέρνηση βάζει λάδι στη φωτιά.
ΒΟΡΙΔΗΣ: «ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ»!
Ο Μάκης Βορίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ζήτησε να διακοπεί η χρηματοδότηση και να σταματήσουν να πληρώνονται από το Δημόσιο, όσοι με ευθύνη τους έχουν κλειστά τα Πανεπιστήμια! Μάλιστα, επεσήμανε ότι το μέτρο αυτό θα αποβεί ευεργετικό για την κυβέρνηση επειδή θα εξοικονομήσει και χρήματα! Τότε κύριε Βορίδη, ας κλείσετε όλα τα Πανεπιστήμια οπότε θα γλιτώσετε πολλά χρήματα τα οποία  μπορείτε να τα δώσετε στους τοκογλύφους για να αποσβέσουμε μια …σταγόνα από το χρέος μας! Αν δε, βάλετε λουκέτο και σε νοσοκομεία και στην αμυντική βιομηχανία, τότε  θα εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα!!!

Ο κ. Βορίδης συνεπώς, όχι μόνο δεν αντιτίθεται στους τροϊκανούς δολοφόνους αλλά με όσα διατυπώνει ευθυγραμμίζεται πλήρως με τους στόχους τους, που δεν είναι άλλοι από την ουσιαστική κατάργηση του ελληνικού κράτους και την εξόντωση του λαού.   
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου