Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ! ΑΔΩΝΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σήκωσαν πανό στο ΟΑΚΑ, κατά του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, θέλοντας να εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους στις… απαράδεκτες πολιτικές που εφαρμόζει.
Ο Παναθηναϊκός έδωσε τη δική του «μάχη» στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας και χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας.
Όμως οι φίλαθλοι αυτοί αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας δεν μπορούν να ξεφύγουν από την βαθιά κρίση που έχει μπει η χώρα μας και μέρα με την ημέρα βαθαίνει όλο και περισσότερο. Κρίση που έχει «χτυπήσει», αν και δεν θα έπρεπε, καθώς με την ανθρώπινη ζωή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παίζει το ελληνικό κράτος, ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ύπαρξης και της καθημερινότητας των Ελλήνων. Την υγεία μας. Τον τομέα της υγείας που πηγαίνει από το… κακό στο χειρότερο, με τον αρμόδιο Υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, να έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Το μήνυμα εστάλη, είναι ένα και το ασπάζονται όλοι οι Ελληνες. Με την υγεία μας, την υγεία των παιδιών μας δεν θα παίξει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Το μήνυμα εστάλη με τον πλέον εμφατικό και ξεκάθαρο τρόπο προς τον Υπουργό Υγείας,Αδωνι Γεωργιάδη, από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με το πανό που ανήρτησαν με την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ενα πανό που βρίσκει σύμφωνους όλους τους Ελληνες, καθώς εδώ δεν τίθεται θέμα οπαδικών προτιμήσεων, αφού μιλάμε για την υγεία μας.
«ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ» έγραψαν και το μήνυμά τους χειροκροτήθηκε θερμά από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπως θα χειροκροτηθεί και από όλους τους Ελληνες.
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου