Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΤΥΧΑΙΟ; ΟΣΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!

ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΑΡΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ!

ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ! 
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Σαμαράς και Βενιζέλος, επικεφαλής των δύο κομμάτων που έσυραν στην καταστροφή τον τόπο, όχι μόνο παραμένουν στο απυρόβλητο αλλά με συνοπτικές διαδικασίες στέλνουν στη δικαιοσύνη και μετά στη φυλακή τους επικεφαλής των κομμάτων που τους απέσπασαν ψήφους! Πρώτα ο Μιχαλολιάκος και η υπόλοιπη ηγεσία της Χρυσής Αυγής  μπήκαν στη φυλακή για να ακολουθήσει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, του οποίου η ασυλία ήρθη πριν από λίγη ώρα. Αναμένεται να καθίσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης και ποιος ξέρει μπορεί και αυτός να οδηγηθεί στις φυλακές! 
Τυχερός πάντως πρέπει να νιώθει ο Καρατζαφέρης που δεν μπήκε στη Βουλή κι έτσι τη γλίτωσε. Γιατί εάν έμπαινε και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στη Βουλή ενδεχομένως να είχε και αυτός την τύχη των δύο άλλων αρχηγών κομμάτων. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα: τα κόμματα που έκοψαν ψήφους και συρρίκνωσαν την εκλογική δύναμη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τιμωρούνται. Σύρονται σε δίκες και στην φυλακή, διαπομπεύονται οι αρχηγοί τους, προκειμένου η Βουλή να ξαναγίνει  τρικομματική. ΤΤιμωρείται και ο λαός που τόλμησε να μεγαλώσει την Βουλή σε 7κομματική!  Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και πάλι φροντίζουν για το ...μαγαζάκι τους νοθεύοντας την λαϊκή βούληση. 
Επιδιώκουν με αυτό τον τρόπο και την Βουλή να ξανακάνουν τρικομματική άντε τετρακομματική και να πάρουν πίσω τις ψήφους που τους απέσπασαν τα άλλα κόμματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου