Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Συνελήφθη σήμερα το πρωί ο παρουσιαστής του πρωινού του Mega Πέτρος Κωστόπουλος για χρέη προς το Δημοσίο. Ο πρώην ιδιοκτήτης της IMAKO παρουσιάστηκε από μόνος του στην αστυνομία και παραδόθηκε.
Κρατείται στη Γενική Αστυνομικη Διεύθυνση και αναμένεται να οδηγηθει σήμερα ενώπιον του Εισαγγελεά. Ο ίδιος είχε ενημερώσει το κανάλι και σήμερα το πρωί εμφανίστηκε μόνο η σύζυγος του Τζένη Μπαλατσινού με τους υπόλοιπους συνεργάτες, Μάλιστα είπε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε κάποια επείγουσα δουλειά και πως μπορεί να μην προλάβει να έρθει καθόλου στην σημερινή εκπομπή.
Ο κ. Κωστόπουλος έφθασε στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από αστυνομικούς αλλά χωρίς χειροπέδες, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει προβεί σε ρύθμιση των χρεών του, ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι έχει προβεί σε ρύθμιση και τα έχει πληρώσει όλα.
Δικηγόρος Κωστόπουλου: «Είναι ο μόνος Ελληνας που πλήρωσε τα χρέη του από την προσωπική του περιουσία
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της δικηγόρου του Πέτρου Κωστόπουλου, Ιωάννας Καλαντάκη, η οποία είπε πως ο πελάτης της είναι «είναι ο μοναδικός Έλληνας που πλήρωσε τα χρέη του αξιοποιώντας την προσωπική του περιουσία. Εχει οφειλές προς το ΙΚΑ ύψους 190.000 ευρώ οι οποίες τρέχουν ακόμα και αυτή την περιόδο διότι, υπάλληλοι της εταιρείας δεν έχουν αποζημιωθεί και άρα τρέχουν οι εισφορές. Ο κ. Κωστόπουλος, δουλεύει σκληρά όπως και η σύζυγός του για να ζήσουν τα τρία ανήλικα παιδιά τους», δήλωσε.
Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος είχε κάνει ρύθμιση με το Δημόσιο για τα χρέη μετά την πτώχευση της εταιρείας ΙΜΑΚΟ.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου