Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συνδημότες/αγαπητές συνδημότισσες,
Στον απόηχο της συμμετοχής μου –ως μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.)– στο συνέδριο συνεργαζόμενων και αδελφοποιημένων πόλεων της Ευρώπης που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, είχα τη χαρά να συναντηθώ με το Δήμαρχο της αδελφής πόλης Κύπρου Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη.
 
O Κύπριος Δήμαρχος μού έκανε την τιμή να δειπνήσουμε στο φιλόξενο μεζεδοπωλείο «Κέρασμα» του γνωστού επιχειρηματία της πλατείας μας Μανώλη Μακρυπόδη. Μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, μοιραστήκαμε με τον κ. Παυλίδη τις σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες που αποκομίσαμε από το φετινό συνέδριο και συζητήσαμε πάνω στους τρόπους με τους οποίους δυνάμεθα να τις χρησιμοποιήσουμε, ώστε να αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα των Δήμων μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές, όμορφες, καθαρές και περιβαλλοντικά φιλικές πόλεις.
Θα ήθελα, λοιπόν, να τον ευχαριστήσω δημοσίως για την πολύτιμη ανταλλαγή απόψεων στα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και να του ευχηθώ καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια που καταβάλει για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στο Δήμο του.
 
Βασίλης Γιαννακόπουλος
τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
εκτελεστικό μέλος Π.Ε.Δ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου