Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΘΑΝΕ ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ!

Μία προκλητική εμφάνιση της Όλγας με το πλούσιο, προτεταμένο και μισάνοιχτο μπούστο της, ήταν ικανή να τρελάνει τους Τούρκους κατά την εκεί εμφάνιση της υπουργού Τουρισμού. Το διαδίκτυο πήρε φωτιά και τα  σχόλια των Τούρκων, τα περισσσότερα των οποίων εκφράζουν τον θαυμασμό τους, κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου! 
Δείτε: 

Μήπως η κα Κεφαλογιάννη να πήγαινε και στη Γερμανία; Είναι βέβαιο ότι με μια αντίστοιχη εκρηκτική της εμφάνιση θα συγκινούσε σφόδρα ακόμη και τον Σόϊμπλε! Σίγουρα δε θα άφηνε έκθαμβους και τους άλλους Γερμανούς αλλά και στην Ολλανδία θα τρέλαινε τον Ντάϊσεμπλουμ ή στην Φινλανδία τον Όλι Ρεν!  Όλοι αυτοί οι ξένοι είναι βέβαιον ότι θα ζητούσαν την απομείωση του ελληνικού χρέους. Αν έπαιρνε δε, η κα Κεφαλογιάννη μαζί της και την εκρηκτική συνεργάτιδά της  την Κατερίνα Διασσίτη, τότε θα είχαμε πετύχει διάνα! Μήπως αυτή είναι η λύση για τη διαγρααφή του χρέους μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου