Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΛΑΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!!

Είπαμε ότι από μερικούς ανίσθητους οδηγούς πρέπει να παίρνουν εφ' όρου ζωής το δίπλωμα οδήγησης. Από τις 5.15 το απόγευμα οδηγός γκα-γκα στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην μέση του δρόμου επί της πλατείας Δημοκρατίας (πρώην Μετταξά) κι έφυγε σαν κύριος! Το πούλμαν που κατέβαινε από την οδό Υμηττού φράκαρε μπροστά από το μάρκας OPEL ΙΧ που είχε κλείσει το δρόμο. Πίσω ακριβώς από το πούλμαν κατέβαιμε και το λεωφορείο της γραμμής με αποτέλεσμα να γίνει κυκλοφοριακό μπλακ άουτ. Ο δρόμος έκλεισε απί ώρες. 

Οι επιβάτες του πούλμαν ήταν μαθητές σχολείου οι οποίοι παρίμεναν μέχρι να έρθουν οι γονείς να τους παραλάβουν με τα δικά τους οχήματα. Οι επιβάτες του λεωφορείου επίσης κατέβηκαν αγανακτισμένοι ψάχνοντας για το επόμενο λεωφορείο. Η κ΄πολαση συνεχίστηκε επί ώρες γιατί ο γερανός της τροχαίας δεν μπορούσε να αποσύρει το ΙΧ από το σημείο λόω της στενής στροφής του δρόμου. Μέχρι πριν από λίγη ώρα περίμεναν νέο γερανό για να αποσύρει το παράνομα σταθμευμένο OPEL. 
Κόλαση από έναν γκα-γκα οδηγό!
Ο οδηγός του πούλμαν με τον οποίο μιλήσαμε μάς είπε: "Φαντάζεστε οι επιβάτες του πούλμαν να είχαν πτήση αεροπλάνου και να την έχαναν; Πρόκειται για αναισθησία από την πλευρά του οδηγού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου