Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο Δ. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!

ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Την θλιβερή είδηση δημοσιεύει το myxolargos.gr. 

Στις 27 Νοεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο Αντιστράτηγος εα Δημήτριος Πανταζόπουλος, ο οποίος ήταν Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου. Σήμερα το μεσημέρι έγινε η κηδεία του στο Κοιμητήριο Παπάγου  παρουσία της δημοτικής αρχής, ανώτατων αξιωματικών, υπουργών και βουλευτών. Στεφάνι έστειλε και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
 Το δε δημοτικό μας συμβούλιο σήμερα εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
Σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, κατόπιν κατεπείγουσας πρόσκλησης του Προέδρου αυτού κ Νικόλαου Κουκή, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του σεβαστού Δημητρίου Πανταζόπουλου, Στρατηγού ε.α., διατελέσαντος Δημοτικού Συμβούλου, κατά την περίοδο 1991 – 1994.
Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και αναφερόμενος στο 1ο και μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο ο όποιος, στην είδηση του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου, Στρατηγού ε.α., Δημήτριου Πανταζόπουλου, εξήρε την προσωπικότητα και την προσφορά των πολύτιμων υπηρεσιών του εκλιπόντος, ο οποίος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης κατά τις δημοτικές εκλογές το 1990 και 1994, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου και υπηρέτησε το Δήμο Παπάγου, κατά την τετραετία 1991 – 1994, με συνέπεια και αφοσίωση, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις του στη διασφάλιση των συμφερόντων της πόλης και των συμπολιτών του.

 Η φωτό είναι από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές από την προεκλογική ομιία του Δημάρχου Ξύδη, όπου δίπλα στον Δ. Πανταζόπουλο κάθονται οι κ.κ. Δεμέστιχας και Πολύδωρας. 

Με το ίδιο πνεύμα μίλησαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο χαρακτήρα και την εν γένει προσφορά του μεταστάντος στην προώθηση και επίλυση των τοπικών υποθέσεων και ευχήθηκαν να είναι αιωνία η μνήμη του και η προσφορά του να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερους.
Στη συνέχεια, το Δημοτικό Συμβούλιο,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
α. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος,
β. να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εν σώματι στην κηδεία,
γ. να κατατεθεί στεφάνι στη Δσορό του μεταστάντος,
δ. να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                        Ο Δήμαρχος

  Νικόλαος Κουκής                               Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου