Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ!

Όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία συμφωνούν πως η πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα η Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, θα κυλίσει με... κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας.

Φαίνεται να έρχεται υπέρ-κακοκαιρία, μιας και
διαφαίνονται πάρα πολύ ισχυρές καταιγίδες και βροχοπτώσεις, ιδιαίτερα στην δυτική, κεντρική, ανατολική και βόρεια Ελλάδα, με τα χιόνια ωστόσο να είναι πολύ πυκνά πάνω από τα 1400-1500 μέτρα.
Αν ισχύσουν όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία και τα φαινόμενα είναι τόσο ισχυρά, θα πρέπει να δείξετε τεράστια προσοχή, έτσι ώστε να μην έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών όπως στην Ρόδο τις περασμένες ημέρες και γενικότερα να μην υπάρξουν πλημμυρισμένα σπίτια και απώλειες και ανθρώπινων περιουσιών.
Είναι ακόμα μία πολύ μεγάλη κακοκαιρία που φαίνεται να πλήττει την χώρα μας στις 1 Δεκεμβρίου, πράγμα που έχει γίνει πολύ σπάνια στο παρελθόν, καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι βροχές και καταιγίδες, αλλά είναι το γεγονός ότι τα φαινόμενα αυτά, είναι πολύ ισχυρά, δημιουργώντας φοβερά προβλήματα.
Πάντως να έχετε υπόψη σας πως ο καιρός μέσα στον Δεκέμβριο και κυρίως στο πρώτο του μισό, θα είναι αρκετά χειμωνιάτικος, με κρύο, βροχές αλλά και χιόνια σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας, βορειοδυτικής χώρας.

greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου