Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ'ΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟΥ" ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ

Η Ζωζώ Βαλλιάνου, η αρχόντισσα του Χολαργού-Παπάγου με την μεγάλη προσφορά στο Ίδρυμα Αντιγόνη Ζουρούδη και με τις πολλές φιλανθρωπικές της πράξεις, αργοσβήνει καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου. Η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί αλλά το πάθος της για ζωή και η αγάπη που γέμισε την καρδιά της τόσα χρόνια, την κρατάνε ακόμη κοντά μας. Οι προσευχές όλων μας και όσων την αγάπησαν πραγματικά τη συντροφεύουν και ευχόμαστε ο καλός Θεός να της δίνει δύναμη και εάν το θέλημά Του είναι να γίνει καλά, να την κάνει πάλι γερή και δυνατή. 
Όμως, οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου που επαίρονται ότι είναι τιμητές της αλήθειας και της αξιοπρέπειας, είναι τα καθάρματα εκείνα που έχουν ρίξει την λάσπη τους και τη βρωμιά τους πάνω στην Ζωζώ Βαλλιάνου. Το βδελυρό "Klisioskopio" έχει αναρτημένες επί μονίμου βάσεως τις λάσπες τους. Δείτε και αηδιάστε με το μίσος και τις συκοφαντίες τους. Είναι αυτοί που ζητούσαν και ζητούν την...κεφαλή της κας Βαλλιάνου επί πίνακι . Είναι αυτοί που έδωσαν συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" όταν την κάθισε στο σκαμνί. 
Τώρα, στα στερνά της η Ζωζώ έχει δεχτεί τόση λάσπη από το "klisioskopio" που πολλοί μιλάνε στον Χολαργό-Παπάγου ότι τής έχουν αφήσει στάμπα ανεξίτηλη. 
Δεν είναι όμως έτσι. Υπάρχει η Δικαιοσύνη και η θεία δίκη. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σε λίγους μήνες και ήδη η τροπή που παίρνει θα κάνει την αλήθεια να λάμψει. Η Βαλλιάνου λάμπει στις συνειδήσεις των πολιτών.  
Έτσι, οι του "Κλεισιοσκοπίου" που αναρωτιούνται στους τίτλους τους "ποιοι θελουν να θάψουν την υπόθεση του ιδρύματος;" τους απαντούμε: Η υπόθεση του ιδρύματος θα ...θάψει τους συκοφάντες και κυρίως εσάς! 

1 σχόλιο: