Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...

γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
ιατρός
"Ες αύριον τα σπουδαία"

Το βρόμικο παιγχνίδι που παίζεται επί των ημερών μας και δεν θα αργήσει να φανεί, είναι η συνεργασία των προτεσταντών, εννοώ κάποιες παραφυάδες τους σε ηγετικές όμως θέσεις, με τους σιωνιστές. Αντίστοιχα, υπάρχουν κι εδώ - εννοώ τους σιωνιστές - παραφυάδες σε σημαντικές θέσεις. Ο στόχος είναι η παπική Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε κι εμείς όχι όμως σαν Ορθόδοξοι. Ουνίτες γίναμε ή έστω ορθόδοξοι. Σε παρένθεση, ορθοδοξίες υπάρχουν πολλές.

Δεν είναι, κατά τη γνώμη μου, συμπτωματικό ότι οι χώρες που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν την οικονομική καταστροφή, τα λεγόμενα PIGS, είναι χώρες προσκείμενες στη καθολική εκκλησία: Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα και Ισπανία είναι χώρες με θρήσκευμα παπικό. Είπαμε, το δικό μας είναι ουνιτικό.

Το νέο ολοκαύτωμα ξεκίνησε από τις αραβικές χώρες, αφού δεν ήταν δυνατό να αρχίσει από την Ευρώπη. Άρχισε από τα πέριξ και ξέρουμε, το βλέπουμε άλλωστε, πόσο πλησιάζει. Η Συρία φλέγεται, στην Τουρκία ... κάτι ψήνεται, "ες αύριον τα σπουδαία". 

2 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ, ευλογημένο, ευοίωνο και Ορθόδοξο το 2014. Καλή δύναμη στον αγώνα σας. Η υπεύθυνη Δημοσιογραφία δεν πρέπει να χαθεί.

    κχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωνή σας είναι μια όαση στην καταχνιά που μας περιβάλλει.
    Καλή κι ευλογημένη Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή