Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΖΕΣ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!

Μίζες περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ σε τουλάχιστον 10 πρόσωπα για τα υποβρύχια και το πρόγραμμα Αsrad φέρεται να ομολογεί ότι έδωσε ο αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας STN Atlas Electronic Πάνος Ευσταθίου, ο οποίος απολογείται από το πρωί στον ανακριτή Μαλλή.
Ο κατηγορούμενος, τον οποίο κατονόμασε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών Αντώνης Κάντας ότι του έδωσε συνολικό ποσό 1,5 εκατ. ευρώ, φέρεται να έχει κατονομάσει δύο πρώην αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, ο ένας εκ των οποίων έχει πλέον αποβιώσει, αλλά και μέλη επιτροπών, ενώ έχει αναφερθεί στον ρόλο που είχαν 3-4 μεγαλοστελέχη της γερμανικής εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Ευσταθίου φέρεται ακόμη να έχει κατονομάσει πρώην επικεφαλής της ΕΒΟ ότι έλαβε χρήματα προκειμένου να τα δώσει σε άλλο στέλεχος της εταιρείας και κουμπάρο του Ακη Τσοχατζόπουλου.
Ωστόσο αρνήθηκε ότι έχουν δοθεί μίζες στους Άκη Τσοχατζόπουλο και Γιάννη Σμπώκο, ενώ, αντίθετα καταγγέλλει τον Αντώνη Κάντα ως εκβιαστή, υποστηρίζοντας ότι αυτός του ζήτησε χρήματα, προκειμένου να μην μπλοκάρει τη διαδικασία προμήθειας των επίμαχων οπλικών συστημάτων.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι οι ύποπτες πληρωμές γίνονταν μέσω της off shore IRON ιδιοκτησίας του ενώ είπε ότι είναι ιδιοκτήτης άλλων δυο off shore εταιριών.
Παράλληλα έχει ήδη συναινέσει στο άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών προκειμένου να αποκαλυφθούν οι διαδρομές του μαύρου χρήματος.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου