Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΣΤΟ ΤΑΪΜ ΑΟΥΤ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ "ΚΑΓΚΕΛΟ" ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!

"Νομίζετε ξαφνικά ότι γίνατε Σπανούλης", γύρισε και είπε προς τους παίκτες του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς όταν αυτοί σούταραν δύο βιαστικά τρίποντα. Έτσι τουλάχιστον μετέφερε ο ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης που καθόταν στον πάγκο της Φενέρ. Ο Γιάννης Νάτου.

Σπανούλης είναι μόνο ένας και όσο καλοί κι αν είναι οι προπονητές, όσο καλές κι αν είναι οι ομάδες, τη διαφορά την κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Και ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι με διαφορά ο κορυφαίος στην Ευρωλίγκα. Ακόμα και ο Ζοτς, με τον οποίο δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια, το παραδέχθηκε στην ουσία στους ίδιους τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Σπανούλης είχε 28 πόντους με 6/7 βολές, 5/7 δίποντα, 4/8 τρίποντα, είχε 9 ασίστ, 5 ριμπάουντ και μόνο 2 λάθη... Δεν ήταν μόνος (όταν πέρασε στη θέση "4" ο Περπέρογλου όλα έγιναν πιο εύκολα), όλος ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία εμφάνιση σε ένα από τα πιο καθοριστικά ματς της σεζόν, αλλά αυτός έγραψε τον πρόλογο και τον επίλογο. Το 40 στη βαθμολόγηση είναι ασύλληπτο νούμερο... Και να ήθελαν οι υπόλοιποι να γίνουν “Σπανούλης”, δεν μπορούν...


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου