Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ Ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ! ΣΦΑΓΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ

Με φρικτό τρόπο, από αυτόν που προτιμούν οι συμμορίες ναρκωτικών του Μεξικού να σκοτώνουν τους αντιπάλους τους, δολοφόνησε ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν τον θείο του: Τον έριξε, μαζί με άλλους πέντε "προδότες" σε ένα κοπάδι με 120 άγρια σκυλιά τα οποία είχε αφήσει πεινασμένα επί τρεις ημέρες!
Φυσικά τα σκυλιά κατασπάραξαν ζωντανό τον 67χρονο Jang Song-Thaek και τους άλλους πέντε!
Τις λεπτομέρειες του θανάτου του φέρνει στο φως της δημοσιότητας κινεζικά ΜΜΕ και σύμφωνα με αυτά ο θείος του Βορειοκορεάτη δικτάτορα ρίχθηκε γυμνός μέσα στην κλούβα που ήταν τα σκυλιά. Μαζί με τον θείο, στο κλουβί της φρίκης μπήκαν άλλοι πέντε συνεργάτες του που επίσης κατηγορήθηκαν για προδοσία.
Σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα Wen Wei Po, τα σκυλιά χρειάστηκαν λιγότερο από μία ώρα για να φάνε τους έξι άντρες.
Ο ίδιος ήταν μπροστά σε όλη τη διαδικασία και ανάγκασε και άλλους 300 αξιωματικούς του να παρακολουθούν ώστε να ξέρουν τι τους περιμένει αν δείξουν ασέβεια προς εκείνον.
Ο τρόπος που εκτελέστηκε ο θείος του βορειοκορεάτη ηγέτη δείχνει το απόλυτο μίσος από τον ανιψιό του, καθώς όλοι οι υπόλοιποι εκτελεσθέντες του καθεστώτος κατά το παρελθόν είχαν διαφορετική μοίρα: Τους εκτελούσαν με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.
Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια που δείχνει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ιδιαίτερα σκληρός και δεν θα διστάσει να πατήσει την σκανδάλη ακόμα και πυρηνικών όπλων οδηγώντας στπον όλεθρο την ανρθωπότητα...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου