Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑ@ΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΡΟΛΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!

Άκουσα τον φερόμενο ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας να χαρακτηρίζει πρωτοχρονιάτικα «αποκρουστική» την απόφαση του δικαστηρίου για τους 42 κατηγορούμενους για την κομπίνα [ = μέρος της κομπίνας] του Χρηματιστηρίου και δεν πίστευα στ’ αυτιά μου. Τον έπιασε ο πόνος για τον...
λαουτζίκο που τον ξέσκισαν τα σημιτολαμόγια.
Δεν θα με ενοχλούσε τόσο πολύ αν χρησιμοποιούσες τον επιθετικό προσδιορισμό «απρόσμενη», «αναπάντεχη», «απροσδόκητη» και τα τοιαύτα απόφαση, αλλά «αποκρουστική» ρε Κάρολε; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Είχες να εισφέρεις κάτι στην ανάκριση και παρέλειψες να το πράξεις; Τί διάολο συμβαίνει; Και μετά μίλησες για ανθρώπους που «έβαλαν το χέρι στο βάζο με το μέλι» και όχι απλώς το δάχτυλο.
Ε, λοιπόν, Κάρολε, αν θέλεις να είσαι μάγκας, όσο το παίζεις, δημοσιοποίησε το συμβολαιογραφικό έγγραφο, με το οποίο δάνεισες 10.000.000 δραχμών στον Αντρέα για να χτίσει το «κωλόσπιτο» της Εκάλης [Βαγγέλης Γιαννόπουλος έφα], ώστε να δούμε πώς έδωσες το ποσό αυτό. Γράφει το συμβόλαιο ότι τα δανεικά εμετρήθησαν από τον δανειστή προς τον δανειζόμενο εκτός της παρουσίας του συμβολαιογράφου; Αν γράφει έτσι, δημοσιοποίησε τον τραπεζικό λογαριασμό σου, από τον οποίον ανέλαβες το ποσό αυτό γα να το δώσεις στο Αντρέα. Για να δούμε πόθεν προήλθε το ποσό. Αν πάλι το συμβόλαιο γράφει ότι το ποσό δόθηκε με την τάδε επιταγή, δώσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της επιταγής και δείξε μας ποιος λογαριασμός σου χρεώθηκε με το ισόποσό της. Και μετά πες μας αν εξοφλήθηκε το δάνειο, πώς και πότε! Τα παραστατικά Κάρολε!

Είπαμε ρε Κάρολε ότι είμαστε μα@άκες, αλλά όχι τόσο μα@άκες, ώστε να μας δουλεύεις κι’ εσύ.

Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλο του γιατρού Γωγούση
taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου