Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

Δίκαια χαρακτήρισε τα αιτήματα των ασθενών που διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες νοσηλείας στο Νοσοκομείο των φυλακών, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης.
Για "άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες νοσηλείας που επιδεινώνονται από τον υπερπληθυσμό, την έλλειψη προσωπικού, την παλαιότητα των χώρων και τις συνθήκες υγιεινής», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κορυδαλλού, με αφορμή την επίσκεψη του δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και των επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Νοσοκομείο των φυλακών «Άγιος Παύλος».
Ο δήμαρχος Κορυδαλλού, ο οποίος ενημερώθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, χαρακτήρισε δίκαι τα αιτήματα των ασθενών. 
Σε δηλώσεις του ο κ. Κασιμάτης τόνισε «ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάζει δυο φορές τους ανθρώπους που ήδη πληρώνουν για το όποιο σφάλμα τους εκτίοντας την ποινή τους». Πρόσθεσε επίσης ότι «220 άνθρωποι στοιβάζονται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες σε έναν χώρο που με το ζόρι επαρκεί για 60 και ανέφερε ότι το κράτος δεν μπορεί να θεωρεί το Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού αποθήκη ασθενών μεταφέροντας εδώ κρατούμενους από όλες τις φυλακές τις χώρας, παραβιάζοντας έτσι και τις πιο στοιχειώδεις συνθήκες ασφάλειας για ασθενείς και εργαζόμενους».



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου