Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟ ΕΣΡ!!!

Το ΕΣΡ ξέρει να βάζει μόνο υπέρογκα πρόστιμα! Στο ίδιο όμως ποιος θα βάλει πρόστιμο; Η παρακάτω επιστολή του κόμματος "Ελλήνων Πολιτεία" τα λέει όλα: 
Αξιότιμοι Κύριοι.
Παρά το γεγονός ότι ο πολιτικός μας φορέας είναι οτον τρίτο χρόνο λειτουργίας διαπιστώνουμε με λύπη ότι πολλά από τα μέσα ενημέρωσης - τηλεόραση & ραδιόφωνο - μας έχουν αποκλείσει από τα ενημερωτικά τους τραπέζια αλλά και από σχετικές εκπομπές.
Διερωτάται κανείς αν αυτό αποτελεί "θωράκιση" της δημοκρατίας. του ελεύθερου λόγου και της ποιότητας
του πολιτικού λόγου.
Αναγκαζόμαστε να σας στείλουμε την παρούσα επιστολή και Ζητούμε από την ανεξάρτητη αρχή όπως παρέμβει ουσιαστικά. Οι νόμοι του κράτους και το Σύνταγμα είναι για να τηρούνται και ..ι λ. ι. έχει το προνόμιο να αποκλείει, πολίτες, ομάδες πολιτών ή οργανωμένους φορείς και κινήματα από τη στιγμή που οι συχνότητες ανήκουν και είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και των φορολογούμενων πολιτών.
Στα τρία αυτά xpόνια έχουμε κληθεί μία ή δύο φορές σε κάποια κανάλια κυρίως τοπικής εμβέλειας, ενώ στο ραδιόφωνο ποτέ και το ερώτημα είναι. Ποιοι είναι τελικά οι υμνητές της δημοκρατίας και ποιοι είναι οι αρμόδιοι να αποκαταστήσουν τη βλάβη που έχει υποστεί ένα πολιτικό κόμμα το οποίο με τα λίγα μέσα που έχει, καταφέρνει να παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα του τόπου πάντα προς όφελος των πολιτών και της χώρας.
Παρακαλούμε τα μέλη του ΕΣΡ και το Δ.Σ. όπως παρέμβουν για την αποκατάσταση της αδικίας-παρανομίας. Λεν μπορεί όλα τα κόμματα που ιδρύθηκαν το τελευταίο διάστημα να έχουν συμμετοχή σε πάνελ, και τραπέζια εκπομπών και εμείς να είμαστε αποκλεισμένοι.
Με αφορμή τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά κυρίως τις ευρωεκλογές, αν δεν υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση από το Ε£Ρ είμαστε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε ακόμη και σε καταγγελία στην αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σε άλλα κράτη - μέλη ή διεθνείς παρόμοιους οργανισμούς καθώς το δικαίωμα προβολής των ιδεών πηγάζει από τον ίδιο τον λαό και είναι θεμελιώδης διάταξη του Συντάγματος.

Με εκτίμηση η Πρόεδρος των Ελλήνων Πολιτεία
Ντίνα Παυλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου