Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΩΡΡΑ: "ΔΥΟ ΨΕΥΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ"

Δριμύτατη επίθεση σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα ασκεί ο γνωστός εξ Αμερικής οικονομολόγος Γιώργος Γιαλτουρίδης. Ιδού τι αναφέρει σε επιστολή του προς τον κ. Κακογεωργίου:

"Οι υποστηρικτές του Σώρρα δεν ξεπερνούν τους 2-3 χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα και αυτό το διαπιστώνει η παρουσία των μόνο 1.500 ατόμων στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ πριν δυο εβδομάδες στην συγκέντρωση της END.  Και να σκεφτείτε πως οι μισοί από αυτούς πήγαν από περιέργεια και όχι επειδή υποστηρίζουν τον απατεώνα Σώρρα.  Όταν ο Καλογερόπουλος και κάποιοι άλλοι αλήτες εμφανίστηκαν στην ιδιαίτερη μου πατρίδα Κατερίνη πριν δυο μήνες για να κάνουν την παρουσίαση της απάτης, η αίθουσα του πνευματικού κέντρου ΕΚΑΒΗ είχε γεμίσει.  Αλλα το 80% των παρευρισκομένων πήγαν εκεί για να τους κράξουν.  Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ εχθρική.

Ο Αρτέμης Σώρρας και οι ελάχιστοι υποστηρικτές του αποτελούν απόδειξη ότι ο ελληνόφων ΓΑΠ έλεγε ψέματα όταν δήλωσε "Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα". Τι εννοώ;  Οι περισσότεροι υποστηρικτές του Σώρρα τον υποστηρίζουν διότι θέλουν και αυτοί να φάνε εις βάρος του Ελληνικού λαού.  Λίγοι είναι αυτοί που τον υποστηρίζουν ελπίζοντας ότι θα κάνει καλό.  Τα επίδοξα λαμόγια τύπου Στέφανου Βαβούρα, Πάνου Σώζου και Γιάννη Καλογερόπουλου ακολουθούν τον κοντό διότι περιμένουν το κόκαλο που τους έχει υποσχεθεί.  Και όπως βλέπουμε, ελάχιστοι είναι.  Όλοι όλοι 2-3 χιλιάδες το πολύ.  Το οποίο σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν είναι ένας διεφθαρμένος λαός όπως ισχυρίζεται ο αρχιπροδότης ΓΑΠ.  Εάν ήμασταν διεφθαρμένοι, ο Σώρρας θα είχε 4 εκατομμύρια υπογραφές και καμιά πενηνταριά δημάρχους στο πλευρό του.  Ζήτημα είναι αν το σύνολο των υπογραφών αγγίζει τετραψήφιο αριθμό και όσον αφορά τους δημάρχους, ούτε ένας έχει υπογράψει την εξουσιοδότηση που τους ζητεί ο Σώρρας. Το 99,95% του Ελληνικού λαου δεν τους πιστεύει, δεν τους υποστηρίζει και ούτε τους παίρνει στα σοβαρά.  Δεν είμαστε διεφθαρμένος λαός.  "Λεφτά υπάρχουν" μας το έχουν πει δυο ψεύτες ανθέλληνες:  Ο ΓΑΠ και ο Σώρρας.

Όσον αφορά τους πολιτικούς, ναι υπάρχουν κάποια λαμόγια που βλέπουν ψωμί στην υπόθεση και κρυφά τους υποστηρίζουν.  Και κάποιοι όπως ο Νικολόπουλος στην Ελλάδα και η Παπαδοπούλου στην Κύπρο χρησιμοποιήθηκαν ως "καναρίνια στο ανθρακωρυχείο" ώστε να αξιολογηθούν οι αντιδράσεις του λαού.  Ο λαός αντέδρασε και αυτοί έκαναν πίσω. Τα υπόλοιπα λαμόγια κρύβονται στην ντουλάπα.

Γιώργος Γιαλτουρίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου