Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΟΣΟ ΣΑΛΙΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ: "ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ"!

Ο άνθρωπος είναι οικονομολόγος με ούμπαλα, όχι ασττεία! Τι κι αν η Ελλάδα τον Νοέμβριο κατέγραψε επίσημη ανεργία 28% με αυξητική τάση; Τι κι αν η ανεργία στην Ελλάδα είναι πρωτοφανής και διεκδικεί παγκόσμια πρωτιά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα; Τι κι αν οι απολύσεις θα απελευθερωθούν (ήδη η κυβέρνηση συμφωνεί με την τρόικα) απεριόριστα; Τι κι αν το φαινόμενο της ΕΡΤ, του ΕΟΠΥΥ και των εκπαιδευτικών-δημοτικών αστυνόμων που απολύονται κατά χιλιάδες, θα επαναληθεί και θα ενταθεί στους επόμενους μήνες; Τι και αν εταιρείες μεγάλες βυθίζονται ή παίρνουν τα μπογαλάκια τους και φεύγουν από την Ελλάδα; Τι και αν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΧΡΕΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ στο διάστημα της Πρωθυπουργίας Σαμαρά; Τι και αν όλα πάνε στο διάολο;
Αρκεί που μόνο ο Σαμαράς δήλωσε σήμερα στον Φινλανδό Πρωθυπουργό ότι η Ελλάδα μετά από 6 χρόνια λιτότητας επιστρέφει στις αγορές και στο 2ο εξάμηνο του 2014 θα βγει στις αγορές. Δεν το προβλέπει κανείς άλλος παρά μόνο ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας και ο Βενιζέλος; Και τι έγινε ρε; Η πρωθυπιυργάρα είναι μία και φτύστε τον με όσο σάλιο έχετε για να μην τον ματιάσετε. Και αυτόν και τον Βενιζέλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου