Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!

Η κατάσταση πλέον τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη! Το αστυνομικό τμήμα Χολαργού και η αξιοσέβαστη διοικητής του πασχίζει να δείξει προσήλωση στα καθηκοντά της συλλαμβάνοντας 90χρονη με Αλτσχάϊμερ για χρέη στον εφορία (!) κρατώντας την στο κρατητήριο, ωστόσο οι ληστές και οι κακοποιοί αλωνίζουν στον Χολαργό! 
Δείτε περιπτώσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία δύο 24ωρα και φρίξτε:
1. ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & ΑΜΦΙΣΣΗΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ! ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΞΑΦΡΙΣΑΝ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ
Η κα Μαρίκα Κ. που μένει στην επί της οδού 17 Νοέμβρη και Αμφίσσης μονοκατοικία, βγήκε από το σπίτι της χτες το απόγευμα γύρω στις 8.00 για να πάει σε διπλανή κατοικία και να συλληπηθεί γυναίκα της οποίας ο σύζυγος απεβίωσε. Πιτσιρικάς Αλβανικής καταγωγής που φύλαγε ...τσίλιες πέρασε στην αυλή της μονοκατοικίας και πέταξε πέτρα στο παράθυρο της. Δυστυχώς η γυναίκα δεν είχε ασφαλίσει τα παραθυρόφυλλα. Το δυστύχημα είναι ότι παρά το ότι γείτονες άκουσαν το σπάσιμο του παραθύρου δεν έδωσαν σημασία. Πίσω από τον πιτσιρικά ήρθαν ένας ή δύο άλλοι συνεργοί του. Σκαρφάλωσαν και μπήκαν μέσα στο σπίτι και κυριολεκτικά το ρήμαξαν. Η γυναίκα η οποία είναι χήρα και ζει μόνη της, επιστρέφοντας σπίτι της διαπίστωσε ότι της είχαν ξαφρίσει χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Ζούσε επί πολλά έτη στον Καναδά και τα έφερε από την μακρινή χώρα. Την καταλήστεψαν στον Χολαργό. 

2. ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΖΙΠ X5 ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟ!
Σήμερα το πρωί σηκώθηκε ο κ. Π... από το σπίτι του για να πάει με το αυτοκίνητό του στο χώρο εργασίας του και το τζιπ του μάρκας Χ5 είχε κάνει φτερά! Η κλοπή σημειώθηκε στον Άνω Χολαργό κοντά στο τέρμα λεωφορείων!   

3. ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ  ΕΔΕΙΡΑΝ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ!
Επί της οδού Σερίφου έχουν ξανασημειωθεί διαρρήξεις σε σπίτια. Αυτή τη φορά όμως, όπως μας καταμαρτυρούν, οι κακοποιοί μπήκαν σε σπίτι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον ιδιοκτήτη τον οποίο αφού πλάκωσαν στο ξύλο, τον έκλεψαν κανονικά!!!  

Καλό θα κάνει το αστυνομικό τμήμα Χολαργού να επικεντρωθεί σε αυτές τις δράσεις με συνεχείς περιπολίες και να μην παρουσιάζει ως επιτυχία τη... γιαγιά των 90 χρονών με Αλτσχάϊμερ την οποία μπουζούριασε στο κρατητήριο γιατί ...ανακάλυψε να να χρωστάει στην εφορία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου