Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

Τα κομματόσκυλα της τοπικής ΝΔ Παπάγου-Χολαργού θορυβήθηκαν από το δημοσίευμά μας για την κοπή πίτας της Οργάνωσης στο δημοτικό μέγαρο Χολαργού, με το οποίο προσκαλούσαμε τον κόσμο να τους χαιρετήσει θερμά. Ιδού τι λέγαμε: "Μας λέτε εάν θα έρθει και κάποιος επίσημος της ΝΔ να τον χαιρετήσει ...θερμά ο κόσμος; Συνταξιούχοι και άνεργοι, περάστε από την κοπή πίτας της ΝΔ να τους ψάλλετε και τα κάλαντα του νέου χρόνου"!!! 
Πληροφορηθήκαμε ότι το προεδρείο της τοπικής Οργάνωσης θορυβήθηκε πάρα πολύ σε σημείο που κάλεσε την Αστυνομία να προφυλάξει τους επισήμους από ενδεχόμενο λιντσάρισμα! Αυτό που διαδόθηκε από την τοπική ΝΔ είναι ότι το blog μας  σύστηνε στον κόσμο να λιντσάρει τους υψηλά προσκεκλημένους! 
Εμείς κατ' αρχήν δεν προτρέψαμε ποτέ και κανέναν να λιντσάρει τους πολιτικούς. Προσκαλέσαμε τους συνταξιούχους και τους άνεργους να τους ψάλλουν τα κάλαντα! Αλλά τα κομματόσκυλα, μεταφράζοντας ως λιντσάρισμα την πρόσκληση που κάναμε σε συνταξιούχους και ανέργους κάλεσαν την Αστυνομία! 
Λέγεται δε ότι ο Πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ είναι πολύ οργισμένος με τα όσα έγραψε το blog μας. Γιατί δεν μας παίρνει στο τηλέφωνο να του πούμε εμείς τα κάλαντα; 
Του τα λέμε λοιπόν τώρα: Ξέρετε κύριε Πρόεδρε της Τοπικής ΝΔ ποια είναι η οργή του κόσμου προς αυτούς που καλέσατε στην πίτα σας; Καλέσατε τους σφαγείς του ελληνικού λαού. Καλέσατε και δώσατε κομμάτι πίτας σε αυτούς που ...αποκεφάλισαν σε ένα βράδυ χιλιάδες εργαζόμενους. Επειδή το αποφάσισε ο κ. Μητσοτάκης ή ο κ. Μιχελάκης οι εκπαιδευτικοί ή οι δημoτκοί αστυνόμοι, οι σχολικοί φύλακες και τώρα γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν έχουν δουλειά! Κι εσείς αντί να καλέσετε για την πίτα σας τους συμπολίτες μας Χολαργιώτες-Παπαγιώτες που τους αποκεφάλισε εργασιακά η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καλέσατε τον κ. Μιχελάκη ή όποιον άλλο άθλιο πολιτικό ταγό να του δώσετε και πίτα!!! Για ποιο λόγο; Για να του πείτε να συνεχίσει την ίδια πολιτική σφαγιασμού των εργαζομένων;
Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Κομματόσκυλα! 

5 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι ότι δεν φταις εσύ. Φταίνε όλα αυτά τα κορόιδα που σε έχουν ανεχτεί τόσα χρόνια και δεν σ' έχει κλείσει ακόμα κανείς μέσα. Βέβαια, είναι γνωστό σε όλη την περιοχή Χολαργού-Παπάγου ότι η περίπτωσή σου είναι προς Δαφνί μεριά, αλλά αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ελαφρυντικό για κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΠΧ ΞΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΕΧΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΓΚΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΚΛΠ
    ''ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ'' ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά στα λέει ο από πάνω , όταν έπαιρνες διαφημίσουλες από τους χρισμένους Δήμαρχους ήταν καλά ενώ τώρα σου ξινίζει η ΝΔ Μακούλη!!

    Όταν κόβεται η μάσα αρχίζει η γκρινία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν έκοβε ο Γκλεζάκος πίτες όλο χάρες κ αγάπες ήσουν, τώρα ο νέος Πρόεδρος σου φταίει ???
    Μήπως δε σου δώσε χαρτζιλίκι για να τον λιβανίζεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ , ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ …ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ, ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή