Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: "ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ"!!!

Το θέμα παρουσιάζει το ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής. Έει ιδιαίτερη αξία για να δείτε που μας πάνε τα ίδια τα κόμματα της Βουλής. 
Σύμφωνα λοιπόν με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών  προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα "Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 εως 2015", μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής :
"... το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση" (σελ.8), "... η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού", "...η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών" (σελ 7 και 8), "η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή) " (σελ. 6).

Τι άλλο χρειάζεται για να αντιληφθεί κανείς ότι η γενοκτονία των Ελλήνων επιτυγχάνεται από τα ίδια τα κόμματα της Βουλής; Να έρθουν λοιπόν οι αλλοδαποί να αντικαταστήσουν το ελληνικό έθνος γιατί γηράσκει και να πάρουν αυτοί, οι αλλοδαποί, τη θέση των Ελλήνων, ως οι αυριανοί "Έλληνες"!
Πρόκειται για σατανικό - δολοφονικό σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού Εθνους που εκπόνησαν οι εβραιοσιωνιστές δολοφόνοι των λαών και εκτελείται συστηματικά και ύπουλα με τη σύμπραξη  Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ -ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ" ! 

Ο κόσμος ας λάβει τις αποφάσεις του σήμερα στην κάλπη! Θα ψηφίσετε ρε όσους εξοντώνουν το έθνος μας;

1 σχόλιο:

  1. Και το πιο μεγάλο κόλπο. Μειώνεται ο σ.δ., απαξιώνεται η περιουσία μας και μετά ορμάνε οι λεφτάδες και τα παίρνουν όλα τσάμπα.
    Η εφαρμογή του μνημονίου στην Τ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή