Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!

Αντώνης Σαμαράς: Να πάμε την Ελλάδα μπροστά
«Σήμερα είναι μέρα δημοκρατίας, ημέρα ενότητας για να κρατήσουμε την πατρίδα όρθια να πάμε την Ελλλάδα μπροστά», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Πύλο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Ο κ. Σαμαράς προσήλθε για να ψηφίσει λίγο μετά τις 9.30.
Ευάγγελος Βενιζέλος: Να μη δώσουν οι ψηφοφόροι σημασία στις σειρήνες
Σήμερα όλοι περιμένουμε με σεβασμό τον ελληνικό λαό λαό να αποτυπώσει δημοκρατικά τη βούλησή του για το μέλλον, την προοπτική του τόπου, την ενότητα, την ασφάλεια της χώρας μας, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.
Εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα, πως οι ψηφοφόροι θα κάνουν την επιλογή που «προστατεύει πραγματικά το συμφέρον το δικό του συμφέρον του έθνους», χωρίς να δώσουν σημασία στις «σειρήνες των ψευδαισθήσεων».
Αλέξης Τσίπρας: Να ξαναφέρουμε το καλοκαίρι στην πατρίδα μας
Μήνυμα κατά της αποχής έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
«Σήμερα είναι ίσως η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή. Δεν ξέρω αν είναι σημαδιακό είναι όμως σημαντικό να σπαταλήσουμε λίγες ώρες από τη σημερινή ημέρα και να έρθουμε να ψηφίσουμε», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες λέγοντας πως μόνο με τη συμμετοχή στις εκλογές, «μπορούμε να ξαναφέρουμε το καλοκαίρι στην πατρίδα μας. Μόνο έτσι μπορούμε να φύγουμε από το χειμώνα τον μνημονίων».
Δημήτρης Κουτσούμπας: Αναγέννηση του εργατικού κινήματος με λαϊκή συμμαχία
«Με την ψήφο και τον αγώνα θα ανοίξει ένας καλύτερος δρόμος, με αναγέννηση του εργατικού κινηματος, με λαϊκή συμμαχία» δήλωσε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο λαός πρέπει να στοχεύσει καλύτερα σήμερα, είπε ο κ. Κουτσούμπας, αλλιώς «και αύριο το πρωί τα μνημόνια είναι εδώ είμαστε μέσα στα δεσμά της Ε.Ε.» πρόσθεσε μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.
Φώτης Κουβέλης: Στα χέρια του λαού το πώς θα πορευτεί αυτός ο τόπος
Τη βεβαιότητα πως οι πολίτες θα ψηφίσουν με υπευθυνότητα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, από το Γκύζη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Ο κ. Κουβέλης τόνισε πως οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποφασίσουν «με υπευθυνότητα, με λογισμό αλλά και με όνειρο και ελπίδα» για το πως θα πορευτεί η χώρα.
Όπως είπε έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πως αυτή η υπευθυνότητα θα οδηγήσει την ψήφο τους.
Πάνος Καμμένος: Ψηφίζουμε για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει ο τόπος
Η ψήφος μας έχει μεγάλη σημασία, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.
«Το μήνυμα δεν είναι μόνο το μήνυμα της κατακραυγής. Σήμερα ψηφίζουμε για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει ο τόπος» τόνισε κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα», είπε εξερχόμενος ο κ. Καμμένος.
e-reportaz.gr

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ.
    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ , ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιπρα αγορι μου γιατι δεν σαλιωσες τον φακελο και σημερα?(οσοι δεν το εχετε δει αξιζει να το δειτε.αυτος ειναι ο γελοιος που θελει να γινει προθυπουργος καλα οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα οχι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eμένα μ' εντυπωσίασαν οι δηλώσεις του Κουτρούμπα. Πού ήταν κρυμμένος τόσα χρόνια αυτός ο ηγέτης. Ούτε ο Ζαχαριάδης δεν τά 'λεγε τόσο ωραία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή