Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠOΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΝΕΩΝ), ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ-ΜΑΪΜΟΥ: ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ 10-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!

Εμείς το λέμε και το ξαναλέμε και όπως φαίνεται επιβεβαιωνόμαστε κάθε φορά με πιο ηχηρό τρόπο! Η εθνική νέων στο ποδόσφαιρο διασύρθηκε με 10-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας (φιλική αναμέτρηση. Μπορεί και να τη λυπήθηκαν οι Ελβετοί. Ίσως να'τρωγε περισσότερα)! 
Πρόκειται για την κατάρα του εθνοσήμου το οποίο αρνούνται στην ΕΠΟ να βάλουν στο πέτο των ποδοσφαιριστών. Αντ΄αυτού έχουν επιλέξει ένα εθνόσημο-μαϊμού και έχουν μάλιστα στηλώσει τα πόδια λέγοντας: "Δεν το αλλάζουμε"! Μην το αλλάζετε και αφήστε την εθνική να διασύρετε. Έρχονται και άλλες ξεφτίλες και με την εθνική του Ρανιέρι. Περιμένετε ξεροκέφαλοι. 
Τα γκολ της Ελβετίας που κάθε 5 λεπτά έβαζε και από ένα, έβαλαν οι: Τράσελ (17΄, 57΄), Τουρκές (21΄ πέν., 45΄+2), Ζακάρια (30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄), Ομπερλίν (75΄, 78΄) ενώ η Ελλάδα είχε ένα δοκάρι με τον Γιαλαμίδη στο 54΄.

14 σχόλια:

  1. MAKH ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ελβετοί έχουν στις εμφανίσεις τους το εθνόσημο με την κόκκινη σημαία τους με τον λευκό σταυρό και τις καμαρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την χτεσινή συντριβή της εθνικής νέων σήμερα σηκώθηκαν τα τσιμέντα, αναστήθηκαν οι πεθαμένοι, ζωντάνεψαν τα πάλαλα και τα άλαλα! Καλά να πάθετε που εξακολουθείτε να έχετε το ψεύτικο σήμα που είναι σακατόσημο, σκλαβόσημο, ψευτοεθνόσημο.

    Όσο για αύριο με την εθνική ομάδα που παίζει με την Βόρεια Ιρλανδία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να κερδίσει πάλι ήττα είναι γιατί θα έχει το ψεύτικο σήμα που είναι σακατόσημο, σκλαβόσημο, ψευτοεθνόσημο.

    Αυτά για τις σακάτικες εθνικές ομάδες με το σακατόσημο, σκλαβόσημο, ψευτοεθνόσημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.ΟΥΓΚΑ ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΕΒΑΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΝΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ!

    ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΣΤΟΧΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν επιτρέπεται η Εθνική Ελλάδος να έχει ένα σήμα που δεν είναι ελληνική σημαία. Μόνο το σωστό σήμα που είναι στον Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία τιμά με πίστη και πάθος την Εθνική Ελλάδος. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακη μην γραφεις σαν ανωνυμος ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Παρατηρητής έχει καλό φανατικό κοινό γιατί γίνεται σωστή δουλειά, σωστή ενημέρωση και λέγονται πράγματα που πρέπει να λέγονται!

    Γι' αυτό πωρωνόμαστε οι περισσότεροι με τον Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εθνική ομάδα νέων έφαγε 10 γκολ από τους νέους της Ελβετίας. Μεγάλη ντροπή. Δεν έπαιξαν ούτε για την φανέλα!

    Αύριο η εθνική ομάδα των ανδρών με την Βόρεια Ιρλανδία είναι ανοιχτή σε όλα: Νίκη-ισοπαλία-ήττα. Πάντως δεν θα παίξουν για την φανέλα!

    Όσο αφορά για το σήμα που έχει η εθνική ομάδα (που χρησιμοποιούν όλες οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας) πρέπει να αλλαχτεί και να μπει αυτό το σήμα του Παρατηρητή που είναι το σωστό και το καλύτερο και είναι η ελληνική σημαία, τιμά την εθνική ομάδα, τιμά την ΕΠΟ, τιμά όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ φρικάρω όταν βλέπω όλες τις εθνικές μας ομάδες να υπάρχει μια αλαζονεία, να μην ιδρώνουν για την φανέλα και να στηρίζουν ένα σήμα που δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία που υπονοεί άλλα πράγματα! ΕΛΕΟΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

    Εξαιτίας τους απέχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέλω να πω κάτι για τα 10 γκολ που έφαγε η εθνική νέων από την εθνική νέων Ελβετίας. Οι περισσότεροι παίκτες είναι παίκτες είναι βυσματίες λόγω παραγόντων και ούτε αξίζουν να παίζουν στις εθνικές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως θα γίνουν αξιοσέβαστες οι εθνικές μας ομάδες ποδοσφαίρου και διαφόρων αθλημάτων (εκτός της εθνικής ομάδας βόλεϊ) όταν χρησιμοποιούν χρόνια τώρα ένα σήμα που δεν είναι σωστό και ούτε έχει σχέση με ελληνική σημαία;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή