Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ 10-0

Η Ελβετία είναι η χώρα που έχει στη σημαία της, όπως και η δική μας, τον σταυρό. Με τη μόνη διαφορά ότι η εθνική ποδοσφαίρου σέβεται το σύμβολό της, σέβεται τον σταυρό και τον βάζει ως έχει στο πέτο των πδοσφαιριστών. 
Η δική μας ομάδα, ασεβούσα προς το εθνικό μας σύμβολο αλλά και τη θρησκεία μας, έχει στο πέτο των ποδοσφαιριστών αντί για τον σταυρό, δύο...κοντάρια! Ο δε υποτιθ΄πεμενος σταυρό κοιτάζει...τις κάλτσες των παικτών!!! 
Η πρόκληση και η ύβρις προς το εθνικό μας σύμβολο πληρώνονται από τη θεία δίκη. Έτσι, φυσιολογικά τιμωρήθηκε η εθνική μας από μία ομάδα που σέβεται το σταυρό και το εθνικό της σύμβολο. Καλά να πάθουμε...
10-0!!! Ακούτε στην ΕΠΟ; Συνεχίστε το χαβά σας! 

10 σχόλια:

  1. H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To άρθρο τα λέει όλα ξεκάθαρα. Ας το διαβάσουν προσεκτικά στην ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έφταναν τα 10 γκολ που έφαγαν η εθνική ομάδα νέων από την εθνική νέων της Ελβετίας, μια μέρα πριν όλοι οι παίκτες της εθνικής νέων κάπνιζαν πολλά πακέτα τσιγάρα, καβάλησαν το καλάμι, είχαν νοοτροπία του τύπου "φοράμε μπλε φανέλες χωρίς έμβλημα!". Αυτά αφιερωμένα για την ΕΠΟ που έχει νοοτροπία "το χρώμα της φανέλας είναι η ελληνική σημαία!" και όλοι οι άλλοι να πάνε να... νικηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατίθασα νιάτα χωρίς μυαλό η εθνική νέων! Αυτά να τα βλέπουν στην ΕΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φανέλα της Ελβετίας είναι με μεγάλη διαφορά σε όλα καλύτερη από την φανέλα της εθνικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιβάλλονται να αλλάξουν νοοτροπίες αλαζονείας που υπάρχουν στην ΕΠΟ και σε όλες τις εθνικές ομάδες, το σήμα που δεν είναι το σωστό. Ας δουν την φανέλα της Ελβετίας που είναι υπόδειγμα μιας φοβερής φανέλας που έχει και εθνόσημο με την σημαία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στήριξη στο σήμα του Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία.

    Καμία στήριξη στην εθνική ομάδα που έχει το λάθος σήμα και έχει σύνδρομα αλαζονείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το εθνικό ποδοσφαιρικό σύμβολο του Παρατηρητή με την ελληνική σημαία είναι αναγνωρισμένο στο διαδίκτυο. Αυτό το σύμβολο που έχει η εθνική ομάδα είναι δεν είναι αναγνωρισμένο. Η ΕΠΟ ας δει την αλήθεια κατάματα. Τα ψέματα τελειώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξίζουν πολλά μπράβο στα άτομα που υποστηρίζουν το σήμα του Παρατηρητή με την ελληνική σημαία που αγνοεί επιδεικτικά εδώ και πολύ καιρό η ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φοβερή και τρομερή η φανέλα της Ελβετίας. Η δική μας φανέλα είναι για τα μπάζα... Την φανέλα μας και να μου την έκαναν δώρο τσάμπα δεν θα την έπαιρνα, θα έκανα πως δεν είδα, δεν ξέρω, θα κάνω πως δεν άκουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή