Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αυτή την ώρα και μετά από ενέργειες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο άστεγος που διανυκτερεύει έξω από το Μετρόν Χολαργού. 
Με συντονισμένες ενέργειες της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου ο άστεγος θα παραμείνει για μερικές ημέρες σε νοσοκομείο και από 'κει πλέον θα μεταφερθεί στον  ΟΚΑΝΑ ο οποίος θα τον δεχτεί, αν και στην αρχή υπήρξε άρνηση από μέρους του. Έτσι, φαίνεται να λήγει ένα σημαντικό πρόβλημα που υπήρχε για αρκετά μεγάλο διάστημα, πρόβλημα πρώτα για τον ίδιο τον άστεγο (είναι τοξικομανής) αλλά και για την περιοχή.   
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση που μας έκανε η Φιλιώ Σπυρίδου εκ των πρωταγωνιστριών της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου για την επίλυση του ζητήματος. 

2 σχόλια:

  1. Ο αξιοπρεπής άστεγος που διαμένει σε αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, (μόνιμα παρκαρισμένου στην Αναστάσεως -πάρκινγκ μετρό) εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια και πουλάει χαρτομάνδηλα στο φανάρι για να ζήσει, έχει απασχολήσει κανέναν? Σε λίγο ξεκινάει πάλι ο χειμώνας... Πάντα καθαρός, αξιοπρεπής, ευγενικός, αλλά μοιάζει σα να πέρασαν αιώνες από πάνω του τα τελευταία δύο χρόνια, έχει χάσει πολύ βάρος... Πάρα πολλοί Χολαργιώτες και Παπαγιώτες τον συναντούν καθημερινά, μπορεί η κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου να ασχοληθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Δήμο για την αποτελεσματικότητά του στο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή