Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Αναφορικά με το δημοσίευμά μας "ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!
 http://indobserver.blogspot.gr/2014/10/blog-post_952.html το γραφείο δημοσίων σχέσεων του δήμου έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση:
Χολαργός, 13 Οκτωβρίου 2014

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
Σε απάντηση του δημοσιεύματος που αναρτήσατε για το «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης», το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού έχει αναρτηθεί δελτίο τύπου που αφορά στο πρόγραμμα που πρόκειται να υλοποιηθεί όταν θα υπάρξει ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την τοποθέτηση των καθηγητών. (http://it.dpapxol.gov.gr/joomla/index.php/information/116-deltiatupou/2630-2014-10-09-14-28-00).
Δεν έχει αναρτηθεί αίτηση για τα προγράμματα και όπως θα δείτε διαβάζοντάς το, νέες αιτήσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές όταν θα υπάρξει ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδεία & Θρησκευμάτων για την τοποθέτηση νέων καθηγητών, κάτι το οποίο θα γνωστοποιηθεί από την ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Επίσης επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για το «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης», είναι η Δημοτική Σύμβουλος, κα Μπουφούνου Βασιλική.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


2 σχόλια:

  1. Ας ξεκινήσουν πάντως μαθήματα μαγειρικής με καθηγήτρια την εντεταλμένη κα Μπουφούνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΠΟΥ...ΦΟΥ....ΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ????? ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΔΙΑ ????ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ????Η ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 240 ΣΤΑΥΡΟΥΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή