Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ! ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!




Αυτό δεν είναι Παιδεία, αυτό δεν είναι κράτος, είναι κωλοχανείο!
Σκουπιδότοπος έχει καταντήσει η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και μέσα σε αυτές τις άθλιες-τριτοκοσμικές συνθήκες υποχρεώνονται οι φοιτητές να προσέρχονται και να παρακολουθούν μαθήματα! 
Εστία μολυσματικών ασθενειών κατάντησαν τα Πανεπιστήμια, οι της κυβέρνησης Σαμαρά. Το μόνο που ήξεραν ήταν να διώξουν τις καθαρίστριες από το Υπουργείο Οικονομικών ή να βγάζει ο Άρειος Πάγος νόμιμη της απόλυσή τους!
Αίσχος και ντροπή για την κατάντια!
Οι φοιτητές της Σχολής, σήμερα και αύριο πραγματοποιούν κατάληψη και τα μαθήματα δεν θα γίνουν!  
Κατά τα άλλα, ο Λοβέρδος, ως υπουργός Παιδείας βγήκε τις προάλλες και αράδιασε τις…μεγάλες του επιτυχίες το διάστημα που βρίσκεται στην ηγεσία του υπουργείου! Μπράβο Λοβέρδο τα κατάφερες πάλι! Όπου πάς, αφήνεις τη…στάμπα σου! 
φωτό αρχείου






2 σχόλια:

  1. Μπράβο κουρέλα ντίλερ Λοβέρδο-Λουέρντι που κατέστρεψες την παιδεία! Ο χειρότερος υπουργός στην κυβέρνηση των χειρότερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η στάμπα που αφήνει ο Λοβέρδος ισοδυναμεί με την στάμπα που έχει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που είναι η χειρότερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή