Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ο άστεγος του Μετρό Χολαργού για τον οποίο έχουμε γράψει αρκετές φορές, ζητώντας από τον δήμο Παπάγου-Χολαργού να επιληφθεί της περίπτωσής του, είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά! Αυτό μας δήλωσε κοινωνική λειτουργός του δήμου η οποία μας είπε επίσης ότι ο δήμος προσπαθεί να βρει λύση, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο. Οι λόγοι που κάνουν την περίπτωσh του συγκεκριμένου άστεγου δύσκολη είναι πολλοί. Μεταξύ άλλων μας ανέφερε ότι ο ΟΚΑΝΑ δεν τον δέχεται,  όπως επίσης ότι και ο ίδιος ο άστεγος δεν θέλει με τίποτε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η υπηρεσία του δήμου αναζητεί λύση στο πρόβλημα, σήμερα μάλιστα η κοινωνική υπηρεσία του δήμου βρέθηκε κοντά του, στο Μετρό. 

2 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟς ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟΝ ΠΟΛΊΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΛΑΙ ΤΟΥ;ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η εικόνα δεν τιμά τον Δήμο μας. Είναι και θέμα πρωτίστως δημόσιας υγείας. Αυτό δεν το σκέφτονται οι αρμόδιοι; Δηλαδή ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει και να ρυπαίνει έναν δημόσιο χώρο αφθαιρέτως. Τί θα πει δεν θέλει να απομακρυνθεί από το σημείο;. Υπάρχουν χώροι που μπορεί να μεταφερθεί και να έχει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και περίθαλψης, αλλά μάλλον τον βολεύει αυτή η κατάσταση. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν, στη χώρα όπου ο μόνος που δεν έχει δικαιώματα είναι ο φορολογούμενος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή