Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Ο τρόπος με τον οποίο διώχθηκε η Χρυσή Αυγή και οδηγήθηκε ολόκληρο κόμμα με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, είναι γνωστός. Ένα πόρισμα του Εισαγγελέα κ. Βουρλιώτη, 9 σελίδων, το οποίο χαρακτηρίστηκε από ειδικούς, ως ...παιδικό! Το γαϊτανάκι των κατηγοριών ξετυλίχτηκε από εκείνο το σημείο, με τη συνεπικουρία συστημικών καναλιών, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα βουνό από κατηγορίες σε βάρος της Χρυσής Αυγής. 
Όσο και αν πολλές από τις κατηγορίες  θεωρούνται από νομικούς κύκλους, ανυπόστατες και έωλες, δεν παύουν να είναι πάμπολλες τις οποίες πρέπει να αντικρούσουν οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής. Αν για παράδειγμα το δικαστήριο που θα γίνει (μέχρι τον επόμενο Μάρτιο οπότε και συμπληρώνεται το 18μηνο της προφυλάκισης) καθίσει στο σκαμνί τους κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής, με 15-30 κατηγορίες για τον καθένα πάνω από κεφάλι του, θεωρείται εκ των πραγμάτων αδύνατον να τη...βγάλουν καθαροί! Αντίθετα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι κατηγορούμενοι θα καταδικαστούν, έστω και με μικρότερες ποινές! Η στάμπα δηλαδή της ποινικής καταδίκης της Χρυσής Αυγής, θα μείνει. Το να βγει άσπιλη και αμόλυντη από μεγάλους νομικούς σκοπέλους θα μοιάζει με το ...8ο θαύμα! 
Να ληφθεί δε υπόψιν και η...αδέκαστη Δικαιοσύνη. Μια Δικαιοσύνη η οποία απεφάνθη για τη... νομιμότητα του Μνημονίου, για τη... νόμιμη περικοπή  των συντάξεων, για τη...νόμιμη κλοπή των ομολογιούχων του Δημοσίου, για τη...νόμιμη απόλυση των καθαριστριών και για άλλα παρόμοια! 

3 σχόλια:

  1. Η σαμαροβενιζελική δικαιοσύνη θα καταδικάσει άδικα όλη την Χρυσή Αυγή με κατηγορίες που ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας, της προδοσίας, του ανθελληνισμού. Γι' αυτά πάρτε σακούλες εμετού να ξερνάτε εμετούς εναντίον της σαμαροβενιζελικής δικαιοσύνης και της εταιρείας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ!

    Στις εκλογές που θα έρθουν σύντομα εγώ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί είναι ένα ελληνικό εθνικιστικό πατριωτικό χριστιανικό ορθόδοξο κίνημα που τα έβαλε με την σιχαμένη εκτρωματική εμετική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, με την τρόικα, το εβραϊκό λόμπι και με όλους τους ντενεκέδες ξεγάνωτους της ΝΤΠ του Αντίχριστου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δι-και-ο-σύ-νην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης.
    Μόνο αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφο στην Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή