Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΡΓΗ!

Η ανακοίνωση που έστειλε το γραφείο τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σε όλο τον τοπικό τύπο και η οποία προκάλεσε την οργή από μέρους μας (δείτε εδώ) έγινε αιτία να επικοινωνήσει μαζί μας, προσωπικό ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος και μας δήλωσε:
"Η ανακοίνωση αυτή του Γραφείου Τύπου δεν απευθυνόταν στον Ανεξάρτητο Παρατηρητή. Εσείς δημοσιεύετε όλα τα δελτία τύπου που στέλνουμε. Ήταν μόνον προς ενημέρωσή σας. Αφορούσε συγκεκριμένα το myxolargos.gr με το οποίο μάλιστα είχαμε επικοινωνήσει προ ημερών και ζητήσαμε να μάθουμε αν έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν δημοσιεύουν ολόκληρα τα δελτία τύπου που στέλνουμε αλλά μόνο αποσπάσματα αυτών. Μας είπαν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα και περιμέναμε ότι θα διορθωθεί η κατάσταση, αλλά αντιθέτως το φαινόμενο συνεχίστηκε από την πλευρά του συγκεκριμένου ιστολογίου. Γι' αυτό τον λόγο αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η οποία επαναλαμβάνω δεν αφορούσε τη δική σας εφημερίδα"
Εμείς με τη σειρά μας επισημάναμε στον Δήμαρχο ότι το γραφείο Τύπου όφειλε να κάνει αυτή τη διευκρίνηση από την ώρα που έστειλε την ανακοίνωση προς όλο τον τοπικό Τύπο και κυρίως δεν συγκεκριμενοποιεί ποιο ακριβώς ιστολόγιο εννοεί, δικαίως εμείς οργιστήκαμε και απαιτήσαμε εξηγήσεις και συγγνώμη.
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του μας διαβεβαίωσε ότι από βδομάδα το Γραφείο Τύπου θα εκδώσει νέα διευκρινιστική ανακοίνωση. 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την προσωπική του πααρέμβαση, ωστόσο θεωρούμε ότι υπήρξε...αυτογκόλ από την πλευρά του Γραφείου Τύπου. 

2 σχόλια:

  1. Την δηλωση του δημου την εφτιαξε ο Αυγουροπουλος μαζι με την Αρβανιτη με σκοπο να φερπυν σε δυσκολη θεση τον Χαρη. Δυστυχως ο Αυγουροπουλος ακολουθει παλαιο-κομματικες τακτικες με στοχο τον διορισμο και αλλων συγγενωμ του στον δημο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή