Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ!!!

Πρωτοφανής στα χρονικά του Δήμου είναι η παρακάτω ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, η οποία μας ανάβει κυριολεκτικά τα λαμπάκια και τα...παίρνουμε στο κρανίο! 
Διαβάστε τη με προσοχή και απαντούμε αμέσως μετά:

Χολαργός , 17 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση

Εάν και εφόσον επιθυμείτε να δημοσιεύετε τα δελτία τύπου που σας αποστέλλονται από το Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, παρακαλούμε όπως τα χρησιμοποιείτε αυτούσια.
Ο σχολιασμός και οι προσωπικές σας απόψεις, καθώς και τα σχόλια δημοτών μας είναι πάντα θετικά και καλοδεχούμενα.
Δυστυχώς όμως έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της επιλογής συγκεκριμένων παραγράφων από τα Δελτία Τύπου προς δημοσίευση και η αποκοπή κάποιων άλλων και θεωρούμε ότι αυτό δεν βοηθάει τους αναγνώστες να κατανοήσουν το νόημα και την ουσία του Δελτίου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


 Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Απάντηση Α.Π.: Ζητούμε από τον Δήμο να μας απαντήσει ...


συγκεκριμένα πού και πότε προέβημεν σε τέτοια ενέργεια: να δημοσιεύουμε δηλαδή κατ' επιλογή τμήματα των δελτίων τύπου που στέλνετε!!! Θα απαντήσετε συγκεκριμένα και όχι αόριστα διότι εμείς όλα τα χρόνια που κάνουμε δημοσιογραφία και έχουμε εφημερίδα, δημοσιεύουμε αυτούσια τα δελτία τύπου. Αν λοιπόν εκτοξεύετε τέτοια μομφή πρέπει να τη συγκεκριμενοποιήσετε. 
Αναφορικά δε με το "Εάν και εφόσον επιθυμείτε να δημοσιεύετε τα δελτία τύπου", σας πληροφορούμε ότι ΟΧΙ δεν επιθυμούμε εμείς αλλά εσείς θέλετε να δημοσιεύουμε τα δελτία τύπου σας και γι' αυτό μας τα στέλνετε! Μήπως τελικά νομίζετε ότι μας κάνετε και χάρη που μας στέλνετε τα δελτία τύπου;
Αυτές τις ανοησίες που γράφετε τις γνωρίζει ο Δήμαρχος; Αμφιβάλλουμε. 
Αν δεν συγκεκριμενοποιήσετε την σε βάρος μας μομφή θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη! Και κάτω απ' αυτές τις προϋποθέσεις, ΟΧΙ δεν θέλουμε να δημοσιεύσουμε άλλο δελτίο τύπου σας. Μην μας ξαναστείλετε! Νισάφι πια. 
Απολογούμαστε κιόλας! 

5 σχόλια:

  1. Οπως γνωρίζετε έχω αποχωρήσει από την τοπική δημοσιογραφία καθώς θεωρώ ότι είναι ηθικά απαράδεκτο να είσαι και κριτής και κρινόμενος. Η δημοσιογραφία είναι ο τέταρτος πυλώνας της δημοκρατίας μας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπερδεύεται με τους άλλους τρεις.
    Θα ήθελα όμως να σημειώσω ότι αν υπάρχει τέτοια επιστολή του γραφείου τύπου του δήμου προς εσάς, είναι πραγματικά πρωτόγνωρη. Τα Δελτία Τύπου που εκδίδουν κόμματα, πολιτικοί , οργανισμοί και εταιρείες, σαφώς και είναι αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικά σημειώματα προς τα μέσα ενημέρωσης. Ποτέ δεν οφείλει ένα μέσο να δημοσιεύσει αυτούσια τα Δελτία Τύπου. Το 50% των ειδήσεων που ακούμε σε τηλεοπτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ή διαβάζουμε στις κεντρικές εφημερίδες προέρχονται από Δελτία Τύπου. Ουδέποτε δημοσιεύονται αυτούσια και ποτέ άνευ σχολιασμού. Καθημερινά λαμβάνουμε ως δημοσιογράφοι, εκατοντάδες Δελτία Τύπου. Αυτό θα έλειπε να τα δημοσιεύουμε όλα αυτούσια και άνευ σχολιασμού. Αυτούσιες και άνευ σχολιασμού δημοσιοποιούνται στα μέσα ενημέρωσης, μόνο οι πληρωμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις ή οι ανακοινώσεις.
    Κάποιοι έχουν μπερδευτεί τελείως και νομίζουν ότι η δημοκρατία γεννήθηκε όταν άρχισαν εκείνοι να ασχολούνται με την πολιτική. Και κάποιοι αναπολούν την εποχή του Μαρούδα και της Pravda και παραδίδουν και μαθήματα δημοκρατίας.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενεία
    Χάρης Κουγιουμτζόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θα ελεγες εσυ ρε χαρουλη.Ο παρατηρητης σε εχει σςν θεο και ακομα και οταν κλανεις το βγαζει σαν κατωρθωμα.

      Διαγραφή
    2. "Οπως γνωρίζετε έχω αποχωρήσει από την τοπική δημοσιογραφία καθώς θεωρώ ότι είναι ηθικά απαράδεκτο να είσαι και κριτής και κρινόμενος" , ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ 100% ΤΟ MYXOLARGOS , ΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .............

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΩΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΕΡΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ.
    ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ .
    ΟΜΩΣ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ" , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ .

    ............ΑΥΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσιοσχεσίτικα θα πορεύεται ο δήμαρχος με τα λεφτά των δημοτών που πληρώνουν ειδικούς συνεργάτες του.Για τα προβλήματα οι δημότες δεν ενημερ΄ώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή