Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 3,5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

Αυτός ο τύπος που νομίζει ότι κυβερνά την Ελλάδα κι έχει φλομώσει στο ψέμα τον ελληνικό λαό δεν μπορεί να φέρει βόλτα τα του οίκου του! Επί 3,5 μήνες είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη ΝΔ και ετοιμάζονται να κάνουν κατάληψη στα γραφεία της Συγγρού αν δεν πάρουν τα δεδουλευμένα τους! 
Το ρεπορτάζ της Βίκυς Σαμαρά στο news247.gr τα λέει όλα:
Απλήρωτοι επί 3,5 μήνες είναι οι περίπου 200 εργαζόμενοι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι χθες πραγματοποίησαν συνέλευση.
Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε στη συνέχεια με το γενικό διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμάρα, ο οποίος τους υποσχέθηκε παρά τη γενικότερη οικονομική στενότητα ότι θα λάβουν μεθαύριο έναν μισθό. Δεσμεύθηκε επίσης ότι τα υπόλοιπα οφειλόμενα θα εξοφληθούν μέχρι τέλος του χρόνου.
Οι εργαζόμενοι πάντως προειδοποιούν με κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από τη συμβολική κατάληψη στην είσοδο των γραφείων του κόμματος στη Συγγρού.
Καθυστερήσεις μισθών παρατηρούνται σύμφωνα με πληροφορίες και σε άλλα κόμματα, γεγονός που αποδίδεται στη μειούμενη κρατική χρηματοδότηση, αλλά και λόγω της καθυστέρησης στην εκταμίευση αυτών και σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως και σε αυτή της Ν.Δ) στα δανειακά βάρη του παρελθόντος.

1 σχόλιο: