Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ...ΓΙΑ ΨΗΛΑ!

Δεν το επιδιώκει η ίδια ούτε δείχνει να έχει φιλοδοξίες. Αντιθέτως, και είναι και φαίνεται σεμνή αλλά και χαμηλών τόνων. Ωστόσο, αυτές οι αρετές οι οποίες μέχρι πρότινος εθεωρούντο περιττές ή ανάξιες λόγου για να ανέβει κάποιος ψηλά και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, σήμερα, όχι μόνον αρχίζουν να εκτιμώνται αλλά καθίστανται απαραίτητες στη συνείδηση του κόσμου. Ο κόσμος έχει αηδιάσει από τους ψεύτες-άρπαγες, πολιτικούς-λαμόγια και αναζητά έντιμες, ειλκρινείς και χαμηλών τόνων προσωπικότητες τις οποίες και εμπιστεύεται αλλά και θα εμπιστεύεται όλο και συχνότερα στο μέλλον. Δείτε τον Ηλία Αποστολόπουλο στον δήμο Παπάγου-Χολαργό αλλά και τους περισσότερους αντιπάλους του. Ήταν από συμπαθείς, μέχρι ειλικρινά ευγενείς υποψήφιοι. Ο κόσμος τους εμπιστεύθηκε κι έδωσε τη σκυτάλη της Δημαρχίας στον νεώτερο και με ...καθαρό πρόσωπο, Ηλία Αποστολόπουλο. 
Τις αρετές λοιπόν της εντιμότητας, της ειλικρινούς ευγένειας και των χαμηλών τόνων διαθέτει σε μεγάλο βαθμό η...





Τζίνα Αρβανίτη. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε και οι ίδιοι οι δημότες, δυο μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της (Δείτε εδώ).
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Αντιδήμαρχος, η κα Αρβανίτη έσκυψε στα προβλήματα των δημοτών-κατοίκων και κοιτάζει να τα επιλύσει με τον καλύτερο τρόπο. Επιλαμβάνεται έκτακτων ζητημάτων με αμεσότητα και ειλικρινές ενδιαφέρον. Και προπαντός η γυναίκα είναι -αυτό που τονίζουμε- χαμηλών τόνων. 
Εμείς διαβλέπουμε ότι θα πάει πολύ ψηλά, έστω κι αν η ίδια δεν δείχνει να το επιδιώκει. 
Της ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια ζέση. 

2 σχόλια:

  1. Το άλλο με τον τοτο θα μας το πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Μάκη μας, Συμπαραστάτης του Δημότη η της Δημοτικής Αρχής θέλεις να γίνεις ; Γιατί με αυτά που γράφεις μας έχεις μπερδέψει .... ΧΑ! ΧΑ!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή