Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΕ FORUM: "ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;"!!!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς! Και αυτό θέλουν εκείνοι που διαλύουν τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας. Θέλουν τον απόλυτο εκφυλισμό των ηθικών αξιών, θέλουν να φέρουν τη διαστροφή και την πορνεία μέσα στο σπίτι. Γι' αυτό ψήφισαν τον αντιρατσιστικό νόμο όπου πλέον και οι φούστηδες ή οι λεσβίες μπορούν να έχουν τα δικά τους παιδιά. Γι' αυτό καταργούν την έννοια πατέρας και μητέρα και θα έχουμε τον όρο "γονέας Α" και "γονέας Β". Να το θυμάστε ότι σε λίγο θα επιτρέπουν και την αιμομιξία μέσα στην οικογένεια! 
Δείτε όμως αυτός ο εκφυλισμός που οδηγεί: σε διαδικτυακό forum συζήτησης μεταξύ μανάδων, το forum.eimamama.gr μανάδες συζητούν πώς θα τους φαινόταν η περίπτωση να έκαναν με τον σύζυγό τους τρίο με άλλη γυναίκα!!! Θού Κύριε!
Δείτε την ανάρτηση και το θέμα πλέον ανοίγει προς συζήτηση:

Καλησπέρα σε όλες! Λοιπόν μη με πάρετε με τις πέτρες αλλά θέλω να ακούσω γνώμες... Μια φίλη μου (δεν είναι παντρεμένη αλλά έχει σχέση 8 χρόνια και συζούν) μου είπε ότι ο σύντροφός της της είπε πως θα ήθελε να κάνουν τρίο με άλλη γυναίκα (!). Βέβαια της το είπε μεταξυ σοβαρού και αστείου μετά το sex αλλά εκείνη μπήκε σε σκέψεις ότι μπορεί εκείνος να θέλει να πάει και με άλλη κτλ. Με ρώτησε τη γνώμη μου και πως θα μου φαινόταν αν μου το έλεγε αυτό ο άντρας μου και της είπα ότι δε θα το έπαιρνα καν στα σοβαρά (αν και θα με πείραζε αλλά δεν ήθελα να την αγχώσω). Εσείς τι γνώμη έχετε;

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ;
    ΜΕ 9 ΤΡΥΠΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσότερες έχουν σαλέψει προ πολλού.Τι να περιμένει κανείς από μάνες που θέλουν να μαμιούνται για να κάνουν μόνο παιδιά χωρίς γάμο ;
    Τι να περιμένει κανείς από όλα αυτά τα σούργελα που παρασύρονται νομίζοντας ότι ο γάμος και τα παιδάκια είναι παγχνιδάκια ; Βλαμμένες είναι , καμένους εγκεφάλους έχουν.
    Θέλει και τρίο ! Μπορεί να είναι και η ίδια και να λέει ψέματα.
    θα καυλώσει περισσότερο αν κάνουν τρίο φαίνεται και θα του σηκωθεί του άντρα της του μαλάκα η κούτσα γιατί με αυτή μάλλον του πέφτει στον γκρεμό.Τι ακούμε και τι διαβάζουμε κάθε μέρα!
    Και καλά αυτή, οι ηλίθιοι που διαχειρίζονται ένα τέτοιο φόρουμ ,τι κάνουν ;
    Δεν το είδαν για να προστατέψουν τις μαμάδες που δεν θέλουν τρίο ;
    Τσόντα το έκαναν το φόρουμ ασε που τους συνοδεύει η βλακεία τους με μια μαμά που πριν 2-3 χρόνια είχε ζητήσει -άκουσον ,άκουσον - οδηγίες από το συγκεκριμένο φόρουμ για το τι να κάνει στο μωρό της που είναι άρρωστο και να της πουν οι άλλοι τι να κάνει.Μιλάμε γκαγκά τελείως!!
    Αμορφωσιά ή "κάλυψη" δεν ξέρω αλλά θυμάμαι τη περίπτωση πολύ καλά.
    Τελικά το κακόμοιρο το μωράκι πέθανε στο Ηράκλειο μετά από λίγες μέρες.
    Ρίξτε μια ματιά και στον πάρακάτω σύνδεσμο:

    http://forum.eimaimama.gr/t17081-topic

    Το ερώτημα μου είναι αν δεν έχουν καμία ευθύνη οι υπεύθυνοι αυτής της σελίδας με όλες αυτές τις βλακείες και άλλες πολλές που γράφονται από υποτίθεται σοβαρές μαμάδες εκεί μέσα ; Καλά κάνουν και τα τρόλ που μπαίνουν και οι μπαμπάδες που κάνουν πλάκες ,ακόμα και παιδάκια που ξέρω ότι μπαίνουν και μετά στο σχολείο κάνουν χαβαλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή