Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΞΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6 ΤΑΦΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ"!

Ο ερευνητής Θεόδωρος Ανδρουτσόπουλος ο οποίος εδώ μας αποκάλυψε ότι στον τάφο της Αμφίπολης βρίσκεται η σύζυγος του Μέγα Αλέξανδρου μαζί με τον γιο τους Αλέξανδρο Δ' επιμένει μέσα από τη σημειολογία των λεξαρίθμων, στα όσα ισχυρίζεται. Τώρα, λίγο μετά την ανακάλυψη του σκελετού στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης, ζητήσαμε τη γνώμη του:

Ανδρουτσόπουλος: "Τι γνωμη μου την ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ  πολύ  καλά. Οι ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ όπωs  τουs   χρησιμοποιώ κι ερμηνεύω, δίνουν τη δική τουs   σημειολογία.

                                           Και για το αληθές . Το άνοιγμα στο δάπεδο λένε ότι έχει διαστάσεις,  4 χ 2,40 =  8,40  η’   8,40  χ  10  =  840 = ΛΥΣΙΣ.

                                            ΛΥΣΙΣ  =  Εύρεσις  του  ζητούμενου.   
Τίποτε το τυχαίο.
Για Δεύτερη  είσοδο  στον Τύμβο  αντίθετα της ανασκαφής, ακριβώς  μπροστά στην κύρια  ΕΙΣΟΔΟ  του χώρου όπου το  STOP  της κλειστής εξώπορτας ,  στο  δρόμο  ΕΙΣΟΔΟΥ.  Από το ΚΕΝΤΡΟ τηs  αγοράς  τής     ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ μέχρι την υποθετική  ΕΙΣΟΔΟ, η απόσταση είναι 2650 μ. διά του  10 = 265  =  ΚΛΕΙΣ [το κλειδί,το μέσον  που  ανακαλύπτομεν κάτι το άγνωστο ]. Από αυτό το ΣΗΜΕΙΟΝ  μετράμε  45 μ. προs την είσοδο της ανασκαφής.  Κι αυτό επειδή   το  45=ΘΗΚΗ [φέρετρο ] είναι ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ   που δείχνει  ταφή. Το σημείο  αυτό απέχει από το ΚΕΝΤΡΟ της  Αγοράς, 2620 μ.Διαιρούμε δια 10 και βρίσκουμε  262 = ΒΑΘΜΙΣ  [το οριζόντιο τμήμα ΚΛΙΜΑΚΟΣ = ΣΚΑΛΑΣ ].  Όμως μετράμε ξανά από το σημείο  απόστασης των 2620 μ. , 65,40 μ. ,  μέχρι τα 39,60 μ. από την ΕΙΣΟΔΟ της ανασκαφής. Tα  65,40 μ. είναι ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ εάν τον πολλαπλασιάσουμε επί 10 .Κι έχουμε   65,40χ10= 654  =ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Τα 39,60 χ10 =396 = ΠΕΡΣΙΑ [η χώρα της ΡΩΞΑΝΗΣ  κατά την εποχή τηs ]. Επομένως  εάν επαληθευτεί  η ταφή στα 39,60 μ.,τότε η απόσταση του ΤΥΜΒΟΥ  ΚΑΣΤΑ από το ΚΕΝΤΡΟ  της αγοράς τηs ΠΕΛΛΑΣ που είναι  113680 μ.η’  στάδια   613 = ΑΣΤΡΑΙΑ =αστέρι, εκ των άστρων, όμορφη, φωτεινή. Αλλά η ερμηνεία τηs ΡΩΞΑΝΗΣ = Αστέρι και Φωτεινή στην τοπική διάλεκτο   τηs  χώρας της. Επόμενο βήμα η ανασκαφή και η αποκάλυψη της ΕΝΟΙΚΟΥ του λόφου ΚΑΣΤΑ τηs  ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Μετά απ’ αυτό ΕΠΟΝΤΑΙ και οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ  δια των ΛΕΞΑΡΙΘΜΩΝ .. “. 
Τέλος, ο κ. Ανδρουτσόπουλος ισχυρίζεται ότι όχι μόνον δεν είναι ο μοναδικός τάφος αυτός που βρέθηκε στην Αμφίπολη αλλά ότι υπάρχουν 6 συνολικά τάφοι! Τόνισε δε εμφατικά ότι "θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις στην Αμφίπολη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου