Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ


gracie 
Ξέρετε ότι υπάρχουν μερικοί μύθοι που συγκινούν τον άνθρωπο... περίπου τον εξανθρωπίζουν. Η εγκληματική ηλιθιότητα των τραυματικών αριστεροκομμουνιστών είναι, με την αθεϊα που τους παραδέρνει στο άδειο κούτελό τους, θέλουν να εξαφανίσουν αυτούς τους μύθους-πίστες.

Εδώ έχουμε γραφικόν νεανία αρχηγό κόμματος -και δεν είναι ο μόνος, να δηλώνει άθεος... Για την ακρίβεια όλοι οι κομματικοί αρχηγοί είναι ως ορθολογιστές ΑΘΕΟΙ, και ο σταυρός που κάνουν ή ανάβουν κεράκια σε εκκλησίες, ώς ο ηλίθιος ΓΑΠ,  είναι ακριβώς για να παραπλανήσουν το πόπολο!

Γιατί ρε άννοοι; Εις τι βλάπτουν, οι ορθόδοξες παραδόσεις, που μάλιστα έχουν γράψει κι έναν σπουδαίο πολιτισμό; Θλιβερότητες κι ασχημοσύνες τραυματικών υποκειμένων! 
ΟΧΙ ΡΕ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ... ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ... δεν  τσαλαπατούμε μύθους.. Υποκλινόμαστε μόνον!
Τέλος πάντων  δείτε ένα όμορφο κείμενο από τη  Huffington Post  της δικιάς μας ΑΡΙΑΝΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE 

τσάτρα πάτρα δηλαδή... αλλά  θα ενοήσετε τα περισσότερα

Κοριτσάκι συντρώγει  τον Άγιο Βασίλη για πρωινό, 

Η Huffington Post | Με Kimberly Yam 
  • Αυτό το μικρό κορίτσι βρήκε ένα νέο φιλαράκο, τον... Άγιο Βασίλη.
Η Gracie Wilson σταμάτησε στο εστιατόριο Bob Evans με την οικογένειά της για το πρωινό της Δευτέρας, ενώ επισκέπτονται τους παππούδες της στο Έβανσβιλ, Ιντιάνα. Το 3-year-old κατέληξε να κάθεται σε ένα τραπέζι δίπλα σε ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο...


με μια μακριά λευκή γενειάδα και κόκκινο ζαρτιέρες, ο οποίος έτρωγε μόνος του. 
"Είπε,« Μαμά, μπαμπά, αυτό είναι Σάντα! »Λίντσεϊ Γουίλσον, η μητέρα Γκρέισι, είπε The Huffington Post. "« Αυτός τρώει όλα από τον εαυτό του; " 

Με τη βοήθεια της γιαγιάς Γκρέισι, το κοριτσάκι πήρε το ΟΚ για να χαιρετήσει την διασημότητα Gracieτων Χριστουγέννων, και έσπευσε στο τραπέζι του για να τον δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Το είδος 3-year-old διατηρούνται Σάντα εταιρείας, ενώ έτρωγε το πρωινό του, και οι δύο απολαμβάνουν μια φιλική κουβέντα. 
"Μίλησαν για περίπου 20 λεπτά," Wilson, ο οποίος είναι σήμερα έγκυος με ένα αγόρι, είπε HuffPost, "και το μόνο που ήθελε να μιλήσει για ήταν [μελλοντική αδελφό μωρών της]." 
Σάντα ετοιμαζόταν να επισκεφθείτε το τοπικό εμπορικό κέντρο για να φτιάξει το κέφι άλλα μικρά αγόρια και κορίτσια, και αποφάσισε να πάρει το πρωινό πριν από το Meet-και-χαιρετήσει. Είχε στο εστιατόριο για περίπου 10 λεπτά, όταν η Γκρέισι τον εντάχθηκε στο τραπέζι. 
Wilson είπε HuffPost ότι το ζεύγος κουβεντιάσαμε για τις καιρικές συνθήκες του Βόρειου Πόλου και την ταινία, "παγώσει." Gracie ζήτησε ακόμη Σάντα αν θα μπορούσε να τον και κατάστημα παιχνιδιών του επισκεφθούν. 
Wilson λέει ότι η κόρη της δεν έχει σταματήσει να μιλάει για το Santa από το run-in. 
Με καλή συμπεριφορά, όπως ότι, Gracie θα λάβετε πιθανώς κάποια δώρα για τα Χριστούγεννα από το νέο καλύτερο φίλο της.

http://evro-nea.blogspot.gr/2014/11/blog-post_46.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου