Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΘΕΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ!

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υποβάλω υποψηφιότητα για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, όπως αυτή προβλέπεται από τον Δημοτικό Κώδικα. 
Τα όσα έχω δηλώσει προ καιρού για τον ρόλο του Συμπαραστάτη του Δημότη, επαναλαμβάνω και σήμερα, μια και αυτά αποτελούν τους λόγους για την υποβολή της υποψηφιότητάς μου:

Για περισσότερο από 40 χρόνια η εφημερίδα "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" αποτελεί τη γέφυρα επικοινωνίας του δημότη με τη δημοτική αρχή. Ο πολίτης προστρέχει στον τοπικό τύπο για να ενημερωθεί ή να καταγγείλει τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής. Αντιστοίχως, η δημοτική αρχή και οι αποτελούντες αυτή, δημοτικοί σύμβουλοι, στον τοπικό τύπο απευθύνονται προκειμένου να καταστήσουν γνωστές τις ενέργειες-θέσεις-πρωτοβουλίες τους. 
Αυτόν τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η δημοτική αρχή μέσω...



 του "Συμπαραστάτη του Δημότη", τον επιτελεί ήδη ο τοπικός τύπος. Συνεπώς, ο νέος θεσμός θα μπορούσε να καταστεί πιο εποικοδομητικός και να έχει καλύτερα αποτελέσματα, με την εκλογή ενός τοπικού εκδότη στη θέση αυτή.  
Με αυτές σκέψεις διεκδικώ τη θέση του "Συμπαραστάτη του Δημότη", ζητώντας μάλιστα τη στήριξη όλων των δημοτικών παρατάξεων. Ως δημοσιογράφος-εκδότης  έχω αποδείξει πόσο ανεξάρτητος και ανοιχτός προς όλους είμαι, χωρίς κομματικές παρωπίδες, γεγονός που έχει αναγνωριστεί τόσο από τον ίδιο τον Δήμαρχο όσο και από τους αντιπάλους του υποψήφιους δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και απλούς πολίτες. Το βήμα της εφημερίδας μας ήταν και είναι ελεύθερο προς όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς, ελεύθερο προς κάθε πολίτη. 
Επειδή θεωρώ ότι η θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη πρέπει να είναι εμπράκτως υπερκομματική, γι' αυτό το λόγο ζητώ τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου από όλη τη σύνθεση του επόμενου δημοτικού συμβουλίου. 

7 σχόλια:

  1. Άριστη επιλογή του δημάρχου στο πρόσωπό σας. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει καλύτερος. Είμαι ένας εκ των δημοτών οι οποίοι διεμαρτυρήθησαν για την απουσία οδοκαθαριστών σε οδούς του Παπάγου και με την δική σας άμεση παρέμβαση το πρόβλημα ελύθη ταχύτατα.Ευχόμεθα ολοψύχως καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΜΩΣ , ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 2010 .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Βραχιολίδη με την κριτική σου τόσο στη προηγούμενη Δημοτική Αρχή όσο και στη σημερινή δεν έχεις δείξει ότι διαθέτεις τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κατά την άποψη μου, τα οποία είναι ¨πολιτικό ήθος ,αυτοδιοικητική εμπειρία, πανεπιστημιακή παιδεία, ακεραιότητα χαρακτήρα κλπ Σε ενδιαφέρουν μόνο η αντιμισθία της θέσης που είσαι υποψήφιος και οι δημόσιες σχέσεις. Άρα ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΣΑΙ από ένα δημοτικό σύμβουλο και ελπίζω και από άλλους σκεπτόμενους συναδέλφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάκη,πολύ σωστά διατυπώνεις τα επιχειρήματα σου,γι'αυτό πιστεύω ότι η επιλογή στο πρόσωπό σου, θα είναι η καλύτερη για τον Δήμο,γιατί είσαι νέος με όρεξη να εργαστείς,για το καλό των δημοτών,κυρίως,γιατί είσαι γνώστης πολλών θεμάτων-προβλημάτων της περιοχής,αλλά και γιατί,κατά το παρελθόν έχεις επιδείξη αξιοσημείωτη νηφαλιότητα και εμπειρία,σε ζητήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.Καλή επιτυχία!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε δημοτικέ σύμβουλε,δεν έχεις όνομα,ως ανώνυμος εξελέγεις δημ.συμβ.?Εγώ έχω αυτή την δυνατότητα,εσύ όχι και μάλιστα ως ανώνυμος,να καλείς και άλλους αιρετούς να σε ''ακολουθήσουν''. ΄΄Α΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ.Δημοτικοs Συμβουλοs εχει εμπαθεια φαινεται με τον κ. Βραχιολιδη. Γιατι αλλοιωs θα ηταν ΕΠΩΝΥΜΟΣ . Παντωs εαν δεν υπαρχει αλλοs "ΤΟΠΙΚΟΣ " δημοσιογραφοs, υποθετω οτι το ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Αs σταματησει πλεον η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΩΝ ΕΠΙΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή