Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ!

Γύφτοι ή Πακιστανοί-Αφγανοί που κλέβουν κι εξαφανίζουν χάλκινες προτομές προκειμένου να πουλήσουν για ελάχιστα ευρώ τον χαλκό, έχουν βάλει στο μάτι το άγαλμα του Περικλή το οποίο κοσμεί την πόλη του Χολαργού και αποτελεί σήμα κατατεθέν για ολόκληρο τον Δήμο. Έχουμε επισημάνει και άλλη φορά ότι το άγαλμα είναι εγκαταλειμμένο,


χωρίς φωτισμό, με τους Πακιστανούς που καθαρίζουν τα τζάμια να ουρούν γύρω από το χώρο του ανδριάντα του Περικλή! Την ίδια ώρα, τα κλαδιά των πλατανιών έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ ώστε κρύβουν τον ανδριάντα. 
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού οφείλει να μεριμνήσει άμεσα ώστε να μην ξυπνήσουμε ξαφνικά μια μέρα χωρίς τον Περικλή δίπλα μας! Οφείλει να φωτίζει διαρκώς κατά τις βραδινές ώρες το σημείο και βέβαια να καθαρίσει το άγαλμα από τα κλαδιά τα οποία κοντεύουν να το...πνίξουν!

3 σχόλια:

  1. H Aννα-Μαρία από το Πικέρμι περίμενε,σαν αντιδήμαρχος,να αγοραστούν λάμπες για να φωτίσουν,μπεκ για να ανοίξουν τα συντριβάνια,οδηγό για να κινήσει τον "παπαγάλο"και εργάτες για να καθαρίσουν.Μεγάλωσε,λοιπόν,το πρόβλημα.Σίγουρα ο Αυγουρόπουλος είναι καλλίτερος στο πόστο αυτό,ίσως όμως να κάνει την πάπια μια και η προκάτοχός του σήμερα λέει οτι αισθάνεται αδικημένη από τον Ξύδη που δεν άκουγε τις εισηγήσεις της παρότι η ίδια δούλευε σκληρά και είχε άριστες σχέσεις με τους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τοποθετήσει σεκιούριτυ ο Δήμαρχος θα εκδοθεί δελτίο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί φωνάζετε;Το άγαλμα του Παπάγου εξακολουθεί να είναι καθαρό και να φωτίζεται.Μπράβο στον Ξύδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή