Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ!

Απειλεί με πρόστιμα όσους δεν τις ...αποκαθηλώσουν! Διαμαρτυρίες από τους επαγγελματίες που επί Ξύδη αρνήθηκαν να κατεβάσουν τις πινακίδες τους!!! "Μας αποτελειώνει η νέα δημοτική αρχή"! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού έχει αποστείλει επιστολές σε όσους επαγγελματίες-καταστηματάρχες δεν συμμορφώθηκαν με τις επιταγές του νόμου και αρνήθηκαν να κατεβάσουν τις επιγραφές τους επί δημαρχίας Ξύδη, ζητώντας τους να τις αφαιρέσουν άμεσα!
Όπως μας ανέφερε επαγγελματίας που αρνήθηκε επί Ξύδη να κατεβάσει την επιγραφή του, ο Δήμος τον απειλεί με πρόστιμα. Μάλιστα, η επιστολή αναφέρει ότι συνολικά 42 επιχειρηματίες αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τις "παράνομες επιγραφές τους"! 
Αν αληθεύει το γεγονός, τότε μιλάμε για συνέχιση και επιδείνωση της κατάστασης! Όταν μάλιστα που πριν από λίγες μέρες ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος είχε παρέμβει για το θέμα αυτό, ζητώντας από τη νέα ...


δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει διαφορετικά το πρόβλημα, σε καιρό κρίσεως που οι επαγγελματίες δεν έχουν δυνατότητα να προβληθούν παρά μόνο μέσω της επιγραφής τους, θα περίμενε κανείς από τη δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει με περισσότερη σύνεση το ζήτημα. Παρά δε το ότι ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος είχε προτείνει την επανατοποθέτησή τους (δείτε το δημοσίευμα εδώ) βλέπουμε τη δημοτική αρχή να σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους επαγγελματίες!

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το κατέβασμα των επιγραφών αποτελεί μία από τις εντολές της τρόικας που έχει στόχο να εξοντώσει τα καταστήματα της γειτονιάς προς όφελος των πολυκαταστημάτων και καταστημάτων-αλυσίδες! Θέλουν να βάλουν λουκέτο και στα τελευταία μικρομάγαζα, θέλουν να εξαφανίσουν τους μικρομεσαίους επαγγελματίες οι οποίοι ενώ δεν έχουν τη δυνατότητα  ούτε καν μια απλή διαφήμιση στην εφημερίδα της γειτονιάς τους 
να βάλουν, προσδοκούν πελατεία από τους περαστικούς! Και όμως, η τρόικα ενεργοποίησε έναν ξεχασμένο στα συρτάρια και άθλιο νόμο, για να αποτελειώσει τους καταστηματάρχες!

Το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν σπεύδει να σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες αλλά τους καλεί να συμμορφωθούν μ' ένα παράλογο νόμο, νόμο-θηλειά, συνιστά μεγάλο πρόβλημα!

Τέλος, θα θέλαμε να μάθουμε εάν υπεύθυνη αντιδήμαρχος για τις ταμπέλες είναι η Τζίνα Αρβανίτη για την οποία έχουμε γράψει τα καλύτερα λόγια σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Δεν παίρνουμε τίποτε απ'όσα είπαμε γι' αυτήν αλλά επειδή ακριβώς πιστεύουμε σε όσα είπαμε, εάν είναι υπεύθυνη για τις ταμπέλες των καταστημάτων, την καλούμε να ανατιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα το μεγάλο αυτό πρόβλημα!

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.
    ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ.
    ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΚΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος επανέρχεται με επιστολή προκειμένου να αφαιρέσουμε τις "παράνομες" επιγραφές μας"!
    Προφανώς αδιαφορεί για τη δεινή οικονομική κατάσταση και τη συνέχιση της κρίσης που υφιστάμεθα και μας απειλεί και με σκληρά πρόστιμα...
    Περίμενε κανείς από τη νέα δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει το ζήτημα. πιο σκληρά και από την προηγούμενη...¨Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή