Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΚ! ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ 11ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ, ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!

Τη φωτογραφία έχει αναρτήσει η εμπνεύστρια του Νεοφιλλεηνισμού Σιμόν Λε Μπαρόν. Δείτε τι διδάσκουν σε 11χρονα παιδάκια στη Γαλλία. Πρόκειται για ...μάθημα Αγωγής του Πολίτη! Πώς παντρεύονται ομοφυλόφιλοι! Το αίσχος, η ντροπή! Τα Σόδομα και Γόμορρα στη σύγχρονη εποχή. Πώς διαφθείρει τα παιδιά, η ίδια η Πολιτεία. 
Η Σιμόν Λε Μπαρόν ανήρτησε μαζί με τη φωτό και το παρακάτω σχόλιο:
"Αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ: στη Γαλλία, μάθημα "αγωγή του πολίτη", προσομοίωση γάμου μεταξύ δύο αγοριών...


11 ετών. Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων, αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ τελικά, θα διαπιστώσω ότι ο Ελληνισμός έχει τελειώσει και για μένα θα είναι ο μεγαλύτερος καημός της ζωής μου, θα είναι σαν να πηγαίνω μόνη μου στην κηδεία ενός λαού ολόκληρου".
Η αξιότιμη κα Σιμόν, να μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε μαζί της. Αυτό είναι δρομολογημένο να γίνει ανεξάρτητα από το αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ στην εξουσία. Στη Γαλλία, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην εξουσία; Όχι. Στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τον "αντιρατσιστικό νόμο" που απαγορεύει την φραστική καταδίκη της ομοφυλοφιλίας; 
Όλα αυτά και όσα έρθουν, θα γίνουν είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είτε με τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς, οι Έλληνες πατριώτες δεν υπάρχουν. Και αν υπάρχουν, φιμώνονται. Ελληνόφωνοι κυριαρχούν σε αυτή τη χώρα, όχι Έλληνες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου