Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ...



Δείτε τι ακριβώς έγινε στην ιερά μονή Οδηγήτριας Τιθορέας, όπως ενημερωνόμαστε από το το προφίλ της Γιάννας Ρέππα..

Με χαρά υποδέχτηκε ο Σεβ. Καθηγούμενος κ.κ. Νεκτάριος , σήμερα το πρωί , τον βουλευτή του κόμματος "Χρυσή Αυγή" , κ. Ηλία Παναγιώταρο.
Ο Σεβ. Καθηγούμενος κ.κ. Νεκτάριος συζήτησε με τον κ. Παναγιώταρο επί δίωρο και άκουσε με ενδιαφέρον τις θέσεις του κόμματος "Χρυσή Αυγή" , σε θέματα εκκλησιαστικά , εθνικά , παιδείας κ.α.
Ο κ. Παναγιώταρος συμφώνησε με την σκέψη του Σεβ. Καθηγουμένου κ.κ. Νεκταρίου , πως θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει ο Ελληνικός λαός στις ελληνορθόδοξες ρίζες του και έπειτα θα γίνει η ανασυγκρότηση του κράτους.

Συνέχισε ο Σεβ. Καθηγούμενος κ.κ. Νεκτάριος και τόνισε πως η μόνη που μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την αναγέννηση της Ελλάδας μας , είναι η Παναγία μας. Είναι αυτή που σε δύσκολες στιγμές του έθνους μας , που όταν όλοι οι μεγαλοσχήμονες εγκατέλειπαν τις θέσεις τους , βρισκόταν στο πλευρό του κάθε πιστού Έλληνα και Ελληνίδας.
Με το πέρας της συζητήσεως , ο κ. Παναγιώταρος ξεναγήθηκε από τους πατέρες στους κοινόχρηστους χώρους και των εργαστηρίων.
Φεύγοντας ο Σεβ. Καθηγούμενος κ.κ. Νεκτάριος ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία με τη βοήθεια της Παναγίας μας , της Οδηγητρίας , στην επικείμενη εκλογική διαδικασία.
Ο κ. Ηλίας Παναγιώταρος ευχαρίστησε για την υποδοχή και φιλοξενία που έτυχε από την Ιερά Μονή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου