Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ! "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ", ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!


Σοβαρή καταγγελία σε βάρος του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλλια έφτασε στην εφημερίδα μας, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Λέρου φέρεται, όχι μόνο να κάνει πλάτες αλλά και να νομιμοποιεί αυθαίρετες κατασκευές και κατάληψη πλατείας! Όπως μάλιστα μάς ειπώθηκε από την καταγγέλλουσα πλευρά, η υπόθεση γίνεται όζουσα από τη στιγμή που ο νομικός σύμβουλος του Δήμου φέρεται να είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του αυθαιρετούντα! Εφόσον αληθεύει σε όλες της τις λεπτομέρειες η καταγγελία, άντε να βρει το δίκιο του ο καταγγέλλων πολίτης. Διότι και να στραφεί εναντίον του Δήμου ή και του παρανομούντα, θα βρει μπροστά του ...τείχος συμμαχίας ανάμεσα και στις δύο πλευρές. 
Η εφημερίδας μας...

έχει επαρκή στοιχεία που οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο καταγγέλλων έχει δίκιο. Έχει απευθυνθεί στον ίδιο τον Δήμο με αιτήσεις/διαμαρτυρίες του αλλά δίκιο δεν βρίσκει. 
Ζητούμε λοιπόν από τον Δήμαρχο κ. Κόλλια να δώσει τη δική του απάντηση στη εφημερίδα μας αναφορικά με τις σε βάρος του καταγγελίες. 
Δείτε την καταγγελία/διαμαρτυρία που κατατέθηκε στον δήμαρχο και την Πολεοδομία:
 
Όπως μας καταγγέλλεται, το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει καταλάβει δημόσια πλατεία και ο δήμος αντί να του ξηλώνει το αυθαίρετο, του το νομιμοποιεί! 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ


Αννα Ευαγγέλου Παντέλι - Λέρος
Προς:
1.  Πολεοδομία Λέρου
2.  Επιτροπή ελέγχου αυθαιρέτων - πολεοδομία
3.  Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου δήμου Λέρου



Κύριοι.
Διαμαρτύρομαι έντονα για την κατάσταση του εστιατορίου ΠΑΤΗΜΕΝΟ— που είναι μπροστά από την πόρτα μου. Ενώ βγήκαν αποφάσεις κατεδάφισης, βλέπω ότι κατάφερε πάλι μέσω του Δήμου να του νοικιαστούν τμήματα της πλατείας και να μην κατεδίφίζει αυτές τις παράνομες κατασκευές. Φοβάμαι πως θα προχωρήσει σε προσθήκες πάνω από την παράγκα και θα κλείσει τη θέα του σπιτιού μου. Σήμερα πάλι ο Μαθιουδάκης έβγαζε φωτογραφίες της παράγκας. Απορώ πως θα τα εγκρίνετε αυτά τα πράγματα
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο Παντέλι. Μένουμε στην πιο όμορφη περιοχή της Λέρου και αντί να βλέπουμε τη θάλασσα, βλέπουμε τις παράνομες κατασκευές μπροστά μας. Φτάνει πια..

Η Δηλούσα

Αννα σύζυγος Νικ. Ευαγγέλου


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΧΡΓΣΤΟΣ 698415690228 Ιανουαρίου 2015 στις 9:26 μ.μ.

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΤΗΜΑΤΑ
    1/ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜ\ΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΤΩΝ???
    2/ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ????
    3...
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ-ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ_ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή