Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ! (ΤΕΥΧΟΣ 524). ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Κυκλοφόρησε και διανέμεται (μέσω ΕΛΤΑ στους συνδρομητές και χέρι-χέρι στις επιχειρήσεις), το 524 τεύχος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", του μηνός Ιανουρατίου. Το πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδος μας δίνει και το στίγμα της "ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ"! Πιστή στις πατριωτικές και αντιμνημονιακές της θέσεις, η εφημερίδα μας ζητά από τους πολίτες να καταδικάσουν με την ψήφο τους όλους όσους τους φτωχοποίησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα έναντι πινακίου φακής. Κατά τα άλλα, τα βασικά θέματα του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" είναι η...


συνέντευξη τόσο του Ηλία Παναγιώταρου όσο και της Χαράς Καφαντάρη, υποψηφίων βουλευτών στη Β' Αθηνών με τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα. Δυο συνεντεύξεις οι οποίες δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα και ήδη συζητούνται έντονα...
Από την εφημερίδα δεν λείπουν και τα τοπικά θέματα, όπως αυτό που αφορά στην απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει για απλή δυσφήμιση τον εκδότη Καραμανέα, μετά την μήνυση που του υπέβαλε η κα Κούτρα, για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμιση. 

Η φωτογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεσπόζει στην 3η σελίδα της εφημερίδος και αυτό διότι η ομώνυμη πατριωτική κίνηση αναλαμβάνει δράση στον Χολαργό. 
Η εφημερίδα μας ήδη έχει αποσταλεί με το ταχυδρομείο, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται η διανομή της στις επιχειρήσεις του δήμου. 

1 σχόλιο:

  1. Μην εκτίθεστε με τέτοια πρωτοσέλιδα στον Χολαργό της δεξιάς και της χρυσής αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή