Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΡΙΟΣ...ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΞΥΔΗ (π. ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ): "ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ"! ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    • Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και στο facebook έχει ξεσπάσει καυγάς για το τι θα ψηφίσουμε, με ποιο σκεπτικό πρέπει να πάμε πίσω από το παραβάν και άλλα σχετικά. Ο Βασίλης Ξύδης πρώην Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού είναι κλασικός ιντερνετάκιας και ειδικά τώρα που έχει αποχωρήσει από τα δημοτικά δρώμενα βγάζει το άχτι του και ανεβάζει τα σχόλιά του και ξεκινάνε οι κόντρες. Πάρτε μια γεύση του τι γίνεται. Μπορεί αργότερα, αν τον κεντρίσετε περισσότερο τον Δήμαρχο να γίνει…χαμός!
      Δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε που κλίνει η πολιτική του σκέψη …
  • Ioanna Malagardi Αγαπητέ Δήμαρχε Βασίλης Ξύδης, σωστά κανείς δεν αντιλέγει στη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της Χώρας μας. Δεν έχουμε εξάλλου άλλον δρόμο. Αλλά δεν γίνεται στο όνομα της ευρωπαϊκής πορείας να ζούμε σε κατάσταση εξαθλίωσης. Πρέπει να ζούμε αξιοπρεπώς στο επίπεδο των άλλων ευρωπαϊκών λαών.
  • Βασίλης Ξύδης Αγαπητή Ιωάννα, για την εξαθλίωση αποκλειστικοί υπεύθυνοι ή, έστω, οι βασικοί υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Κάι όταν λέω "εμείς", εννοώ τις Κυβερνήσεις, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τους συνδικαλιστές, τις διοικήσεις των Οργανισμών κλπ κλπ. Δεν μας φταίνε οι ξένοι και οι Ευρωπαίοι οι οποίοι μας δάνεισαν τα λεφτά τους και, όπως είναι φυσικό, μας έβαλαν τους όρους τους, τους οποίους αποδεχθήκαμε αφού ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ μας δάνειζε. Αυτά όμως θέλουν συζήτηση. Αυτό που προέχει ΤΩΡΑ είναι να παραμείνουμε στην ΕΕ και στην ΟΝΕ και να μη κινδυνεύσει η παραμονή μας σε αυτές. Θυμίζω ότι το 1974, όταν επί Κωνσταντίνου Καραμανλή φύγαμε από το ΝΑΤΟ, παρακαλούσαμε στη συνέχεια να επανέλθουμε (γιατί αυτό επέβαλε το συμφέρον μας και η ασφάλεια της Χώρας μας) και επανήλθαμε με χειρότερους όρους και με ώφελος της Τουρκίας. Και αν δεν είχαμε επανέλθει στο ΝΑΤΟ, τα Σκόπια θαν ήσαν προ πολλού μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, με το όνομα "Μακεδονία" (θυμίζω τη σύνοδο του Βουκουρεστίου και τη σθεναρή στάση του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή). Επομένως, κατά την ταπεινή γνώμη μου, η ψήφος μας μεθαύριο δεν πρέπει να είναι ψήφος αγανάκτησης ή εκδίκησης αλλά ψήφος σε αυτούς που διασφαλίζουν αυτά που η Χώρα μας έχει κατακτήσει.


  • John Kontos Κατά τη δική μου άποψη από τη δήλωση του κ. Δημάρχου ότι για την εξαθλίωση ευθύνονται Κυβερνήσεις, τα κόμματα της αντιπολίτευσης κ.λπ... το λογικό συμπέρασμα είναι ότι στις προσεχείς εκλογές δεν μένει παρά να καταψηφίσουμε όλους τους παλιούς και να δοκιμάσουμε καινούριους, μεταξύ των οποίων υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν την παραμονή μας στην ΕΕ και ΟΝΕ. Ας δοκιμάσουμε και αυτούς οι ιδεολογίες των οποίων εκτείνονται σε ευρύτατο πολιτικό φάσμα.

  • 2 σχόλια:

    1. Ο κ. Ξύδης κάνει 2 λαθάκια : 1. Οι αυριανές εκλογές δεν είναι δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι στην Ε.Ε., όπως ο ίδιος προβάλλει. 2. Απαριθμεί κάποιους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση. Ξεχνάει όμως την Τ.Α. η οποία είναι κατά γενική διαπίστωση των αρμοδίων αρχών (Ελ. Συνέδριο, Επιθεωρητές Δημ. Διοίκησης κλπ) η κυριότερη εστία διαφθοράς, σπατάλης κλπ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Φιλοι μου τσαμπα ασχολειστε με τον Ξυδη δεν ειναι τιποτα αρκετη ζημια εκανε στο Χολαργο. Ο Ξυδης ψαχνει τροπους να ειναι στο προσκηνιο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή