Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ! ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΤΤΙΚΗΣ»
Έτος ίδρυσης 2003
 Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 15 (εντός Β΄ ΚΑΠΗ), Τηλ.2106543383, Fax: 2106543173, www.otsakos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοπή Πίτας Συλλόγου Κατοίκων Τσακοῦ
Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της ταβέρνας « ο Κορομηλάς » έκοψε τη πρωτοχρονιάτική του πίτα, την Κυριακή το βράδυ ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου του Συλλόγου...

κου Βασίλειου Σαββίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην επί καθημερινής βάσης προσπάθεια που γίνεται για την επίλυση των θεμάτων της περιοχής και στάθηκε κυρίως στον πολύ σημαντικό ρόλο που καλούμαστε όλοι να παίξουμε μέσω της αλληλοβοήθειας και της συνεργασίας. Μάλιστα προέτρεψε και τους παρευρισκόμενους να γίνουν πιο ενεργοί πολίτες και να μην είναι παρόντες μόνο σε γιορτές και συνεστιάσεις.
Μια σύντομη και περιεκτική παρουσίαση για τα πεπραγμένα του Συλλόγου (μιας και είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο η Γενική Συνέλευση) ανέλαβε ο Γραμματέας του Συλλόγου κος Τάσος Μίχας, ο οποίος  επιγραμματικά ανέφερε ότι:
•    Παραμένουν άλυτα τα μεγάλα προβλήματα του Τσακού  όπως π.χ. ΟΤ 118, λειτουργία ΕΛΤΑ, Κοιμητήριο, Κολυμβητήριο, Κτίριο Μακρή, Διδασκαλικά, κ.ο.κ.
•    Στην πρόσφατη κακοκαιρία υποδείξαμε σαν Σύλλογος επικίνδυνα σημεία στους δρόμους του Τσακού όπου πραγματοποιήθηκαν ρίψεις άλατος, συνεργαστήκαμε με την δημοτική αρχή στον πρόσφατο καθαρισμό του ΟΤ 118, προφυλάξαμε με δαπάνες του Συλλόγου τον Λόφο Τσακού από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού απασχολώντας άνεργο συμπολίτη μας κτλ
•    Στην κοινωνική πολιτική συνεχίζουμε να στηρίζουμε οικονομικά αδύνατες οικογένειες καθώς και στην Στέγη Γερόντων ενώ τον προηγούμενο μήνα συλλέξαμε για άλλη μια φορά τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.
•    Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα μαθήματα τόσο του Χορευτικού (Δευτέρα & Τετάρτη) όσο και του Θεατρικού (Παρασκευή).
Η βραδιά συνεχίστηκε με χαιρετισμούς από υποψήφιους βουλευτές, από τον Δήμαρχο της πόλης και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Την κοπή της πίτας την πραγματοποίησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων π. Σταύρος Τρικαλιώτης και ακολούθως την σκυτάλη πήραν τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας του τα οποία και κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι αργά το βράδυ.
Για άλλη μια φορά, η εκδήλωση του Συλλόγου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είναι χαρακτηριστικό ότι οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, δείγμα της ανάγκης του κόσμου για να έρθει πιο κοντά με τον γείτονα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κος Βασίλειος Γιαννακόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κοι Γκιζιώτης και Μουστόγιαννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι κκ Πετσατώδη και Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Καβρουδάκη, Γκόνης, Παπαμιχαήλ, Γκιόκα, Ησαΐας, Τσιαμπάς, Μπαλτόπουλος, Μυλωνάκης & Κρητικίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Τίμος Κωστόπουλος, η πρώην και η νυν Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής κες Θεοδώρου και Καράμπελα αντίστοιχα μαζί με το προεδρείο των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου και 6ου Δημοτικού, 1ου και 5ου Γυμνασίου και 4ου Λυκείου, ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α.Π. κος Γιώργος Καράμπελας, η Πρόεδρος του ¨ΑΡΓΩ¨ κα Γεωργία Πίσπα, οι κύριοι Πικούνης και Πετρουλάκης από τον Σύλλογο του Αγ Ιωάννη, ο κος Κατσανάκης από τον σύλλογο φίλων ΑΜΕΑ ¨το Χελιδόνι¨ , ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη κος Γραμματίδης, η ηθοποιός Μπέτυ Λιβανού, καθώς και οι εκπρόσωποι του ηλεκτρονικού τύπου της πόλης των sites agiaparaskevi-guide & aparaskevi-images.
Από τους υποψήφιους βουλευτές μίλησαν οι: κκ Ησαΐας και Μαυρίδου (Ν.Δ.), Δημαράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), Τσούτσουρα (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Αντωνοπούλου (Ανεξάρτητοι Έλληνες) και Κανελάκης (ΠΟΤΑΜΙ)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού
       Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας
  Βασίλειος Σαββίδης                                      Αναστάσιος Μίχας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου